Consisty v conbuilderu

domo_11

Začátečník
Mám problém. Consist co vytvořim buď v MSTS editoru nebo v conbuildru tak se mi neukládá do složky consist a když zapnu conbuilder a dám otevřít složku s těma consistama tak tam vydím všechny ty consisty jak z conbuildru tak i z MSTS editoru. Děkuji předem domo_11

Řešení je jednoduché, používej program TSRE5 conbuilder. A zkus si samozřejmě projít zda máš všude směrování ke složkám správné.
..a také bych doporučil natrénovat základní počítačové znalosti, co se týká administrátorských práv
k a dám otevřít složku s těma consistama tak tam vydím všechny ty consisty jak z conbuildru tak i z MSTS editoru
+ pravidla českého pravopisu... Už aby byla zase škola.

Řešení je jednoduché, používej program TSRE5 conbuilder. A zkus si samozřejmě projít zda máš všude směrování ke složkám správné.
No a tady je další problém když se pokusím nainstalovat TSRE5 přes google chrome, explorer a edge. Začne mi tam naskakovat 2.min. 4.min. 6.min. a pak se pozastaví a nestahuje dál. A s těmi složka mám je dobře překontroloval jsem si to dvakrát.

V tom případě děláš někde nějakou chybu, otestováno a TSRE jde stáhnout přes chrom v klidu. Nevím, zkus to dělat krok po kroku a třeba příjdeš na to, kde děláš chybu.

Back
Nahoře