F Fajvex Začátečník 26 bře 2022 #1 Ahoj, trápí mě jeden problém. Když si chci zahrát OpenRails, tak se mi nezobrazuje začátek a konec trasy. Předem díky za odpověď. Zde je foto
Ahoj, trápí mě jeden problém. Když si chci zahrát OpenRails, tak se mi nezobrazuje začátek a konec trasy. Předem díky za odpověď. Zde je foto
Milda Začátečník 26 bře 2022 #2 Fajvex napsal: Ahoj, trápí mě jeden problém. Když si chci zahrát OpenRails, tak se mi nezobrazuje začátek a konec trasy. Předem díky za odpověď. Zde je foto Zobrazit přílohu 31191 Rozbalte kliknutím... Nejdřív si musíš vytvořit trasu v track wiwer. Návod určitě najdeš zde n fóru, nebo na YouTube.
Fajvex napsal: Ahoj, trápí mě jeden problém. Když si chci zahrát OpenRails, tak se mi nezobrazuje začátek a konec trasy. Předem díky za odpověď. Zde je foto Zobrazit přílohu 31191 Rozbalte kliknutím... Nejdřív si musíš vytvořit trasu v track wiwer. Návod určitě najdeš zde n fóru, nebo na YouTube.
F Fajvex Začátečník 26 bře 2022 #3 Milda napsal: Nejdřív si musíš vytvořit trasu v track wiwer. Návod určitě najdeš zde n fóru, nebo na YouTube. Rozbalte kliknutím...
Milda napsal: Nejdřív si musíš vytvořit trasu v track wiwer. Návod určitě najdeš zde n fóru, nebo na YouTube. Rozbalte kliknutím...
vláčkař Jenda Pokladník 27 bře 2022 #4 Fajvex napsal: Zobrazit přílohu 31193 Rozbalte kliknutím... Buď máš nastavený špatný global anebo máš špatně nastavenou cestu Track vieweru ke složkám simulátoru.
Fajvex napsal: Zobrazit přílohu 31193 Rozbalte kliknutím... Buď máš nastavený špatný global anebo máš špatně nastavenou cestu Track vieweru ke složkám simulátoru.