Vzpomínáme

Na rozloučení s Pepkem budu
a do nebíčka mu poděkuji za
členy našeho fóra za vše co pro
nás udělal.
Čest jeho památce.

Pepa Kvasil byl milovník tramvají, trolejbusů, autobusů a všeho kolem MHD. Měl obrovský přehled v dopravních podnicích a jejich historii.

Vzpomínám a nezapomenu.

Dobrý den,
tak to mne velice mrzí. :( Tvořil hromady textur. Všechny vegetační objekty měly zpracované všechna roční období. Stavěl tramvajovou trať Moskva. (Citace z TRK souboru - Polorealny system tramvajovych linek 9 a 19 mesta Moskva casove orientovane do minuleho stoleti. Kolejova sit odpovida stavu cca 1990-2008 s vyjimkou vyhybek a slepych koleji nutnych pro bezkolizni provoz MSTS.)

Hodně se zajímal o MHD. Jak píše Vrbam. Nechcete zvážit vydání této trati? Je v rozestavěném stádiu, ale i tak stojí za její projetí.

Tahle zpráva mne zasáhla, proto píšu až teď. Je to velmi smutné a velmi předčasný odchod. Upřímnou soustrast.

Pepu znám jen od začátků mého stavění tratí. Tehdy v roce 2003 mi posílal nějaké materiály ke stavění. Respektive se snažil nějak pomoci. Ale překvapilo mne, že zemřel tak brzy. Upřímnou soustrast. Jen o rok víc než mám já.

Pepu znám jen z řádků fóra, ovšem i tak na mě udělal velký dojem znalce a správného chlapa. Je mi jeho odchodu hluboce líto... Nechť má na nebeských jízdách vždy "volno". Upřímnou soustrast rodině a blízkým přátelům.

Laci Z bohom.

Upřímnou soustrast všem blízkým i těm, kteří ho znali. Nepochybně za sebou zanechal spoustu práce a patřil mezi jedny z prvních, jenž se podíleli na vzniku této velké komunity. Za to mu patří velká úcta.

Tak toto bolo úplne nečakané, ešte pred týždňom sme spolu komunikovali. Laci, budeš nám chýbať.

Chvíli jsem nevěřícně zíral na ten modrý rámeček a nechtěl uvěřit... Musím, jsou prostě věci které zvrátit nelze. Budou jen chybět jeho veselé historky z života a cest.
Laci sbohem, bylo mě ctí s tebou spolupracovat.

Neuveriteľné! Ešte minulý týždeň sme spolu telefonovali. Tak na Rendezi sa už viac nestretneme. Laci, ďakujeme za všetko, budeš nám chýbať.

Back
Nahoře