Nefungovanie linku na nainštalovnie kabiny pre 721

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Ocel
  • Datum začátku Datum začátku

Ocel

Začátečník
Keď kliknem na link na inštalovanie kabiny 3d od pikku vyskočí mi panáčik od rick a mortyho

To lze považovat za dobré znamení. Kdo zná autorovy zvyky a na Pikku Locomotive Works chodí často, ví že model s takovým odkazem je ve vývoji. A pokud byl před tím "stáhnutelný", tak se do vývoje vrátil, tj. pracuje se na něm.

To lze považovat za dobré znamení. Kdo zná autorovy zvyky a na Pikku Locomotive Works chodí často, ví že model s takovým odkazem je ve vývoji. A pokud byl před tím "stáhnutelný", tak se do vývoje vrátil, tj. pracuje se na něm.
No, tak snad máš Josefe pravdu. :rolleyes: Bylo by to fajn, kdyby se Honza vrátil.

No, já mám v depu takovou zásobu svých skinů vozů, která čeká jen na tento okamžik. :)

Jen tak na okraj: Skutečnost, že kabina není k dispozici na samostatném odkazu mezi ostatními 3D kabinami neznamená, že není k dispozici vůbec. Je také součástí všech lokomotiv 721 vydaných pro OR.

Zdravím,
teď jsem stáhnul ORTS_721RETRO_2020_11 a 3D kabina je součástí balíku .........
Já např. postupuji tak, že si kabinu z modelu stáhnu do jiného a v jeho engu upravím směrování kabiny.

Jedním z důvodů, proč je kabina 721 součástí konkrétního stroje je i skutečnost, že přes okno zíráme na konkrétní barevnou haubnu i s ochozem. A to by při použití stahované sólo kabiny nemuselo vždy fungovat. Já třeba u svých cca. deseti hektorů (ČD, ČSD, ZSSK, malý i velký) používám pořád jednu a tu samou, jen si pokaždé přeskinuji kapotáž tou z modelu, ke kterému kabinu potřebuji. Já už jsem tak zvyklý z pseudo 3D kabin. Tam se musí také vyřezat vše za sklem a z modelu vytvořit ještě jeden. Ořezaný jako freightanim, aby bylo na co koukat. To je ale řešení pro kreativce a těch tu moc není.

Back
Nahoře