Přeji krásné Vánoce, včera mi ale nikdo neodpověděl, na můj hlavní dotaz. Prosím, proč se trať s modely načte pouze v OR CzSK a ne v normální OR 1.5.1 Soubory jsem už přetáhnul na SSD disk C v počítači. Ve složkách jsou pouze nainstalované komponenty 321 (Global, trať, aktivity a vlaky) přesně tak jak se samy nainstalovaly. Open Rails jsem odinstaloval a znovu nainstaloval a s jeho soubory v program files x86 nijak nemanipuloval. Nevím tedy proč to jde pouze v CzSk verzi... Směrování je dobré, vyberu si kam a čím pojedu a po minutě mi to spadne. Předem díky za rady ještě jednou přeji krásné Vánoce
Zdravím
a dovolím si popsat, jak mám uspořádány adresáře s MSTS,OR a ORCZSK já a vše funguje naprosto bez problémů.
Systém : Win 10 Education 64bitový
Pozn.:
názvy adresářů uvedeny tučně
Dvě zásady :
1. Žádný z používaných adresářů není v adresáři
Program Files ani v
Program Files (x86).
2. Všechny používané adresáře jsou na jednom disku.
Umístění programů :
C: \
Open Rails\Content atd.
OpenRails_CZSK\Content atd.
Hry\1033 atd. (program MSTS)
Data k tratím a aktivitám (shodně pro OR i ORCZSK) :
Open Rails ARR data\Global
Open Rails ARR data\Routes\Trat 321
Open Rails ARR data\SOUND
Open Rails ARR data\TRACK_B
Open Rails ARR data\TRAINS\CONSISTS
Open Rails ARR data\TRAINS\TRAINSET
Používám několik tratí, které mají své příslušné
Globaly, které je nutné před spuštěním tratě měnit. K tomu používám zvláštní prográmek,
který tyto dva adresáře přesouvá mezi používanými daty a "odkládacími adresáři". Program zaručuje, že se adresáře
Global a Routes budou vždy přesouvat spolu a nepomíchají se a v používaných datech bude vždy jen správný
Global a Routes a jen po jednom.
Tento prográmek dávám (v případě zájmu) k dispozici a zašlu i s návodem, jak vytvořit pomocné adresáře.
Všechny ostatní adresáře, uvedené v odstavci "Data k tratím .... " jsou společné pro všechny tratě a jsou takto trvale umístěné.
Nastavení cesty na kartě Nastavení - Obsah v OR i ORCZSK :
Název : Cesta nebo Vlaková cesta :
| Open Rails ARR data | C:\Open Rails ARR data |
Všechny hry spouštím pod oprávněním : Správce.
Při dodržení zde výše uvedených zásad mi funguje nejen trať 321 a BP, ale i dalších 9 tratí s tím, že přesouvám celkem 9 různých
Globalů.