Timetable pre trať ČD240 Jihlava-Brno GVD 2020

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Lukash
  • Datum začátku Datum začátku

Lukash

Skladník
Po dlhej dobe sa mi podarilo dokončiť timetable pre trať Jihlava - Brno. V timetable sú spracované všetky vlaky osobnej dopravy medzi Jihlavou a Brnom a tiež aj osobné vlaky v úseku Okříšky - Moravské Budějovice, keďže trať ďalej nie je dostavaná. Spracované sú aj vlaky Os vlaky Brno - Střelice a ďalej smer Hrušovany n/Jevišovkou. Je možné si ich vybrať ale neodporúčam to, pretože sú ukončené/začínajú na šírej trati za stanicou Střelice. Nezabudnite pozorne čítať readme s dôležitými informáciami ako aj rozpisom obehov a použitých vozidiel. Ak by ste narazili na nejaký problém, alebo mali nejaký tip na vylepšenie, kľudne napíšte;).
DOWNLOAD
TT240_Jihlava.jpgTT240_663_660_7.jpg

Na toto se podívám velice rád. Sice je škoda, že to není TT pro nějakou starší éru (tuším že i trať je datována do doby před modernizací), ale i tak to stojí za vyzkoušení.
Jinak já osobně nemám sympatie k Najbrtím nátěrům a modrobílá té trati jednoduše nesluší. To ale není chyba autora, to je rozhodnutí ČD. Blesky na brejlovcích, někdejší bazény na ceckách, krokodýli, kredence, anebo i dávné klasické nátěry se žlutým pruhem a tmavě zelenou soupravou... Sorry za trochu nostalgie. Fňuk.

Trochu zavzpomínat si lze v mém vlákně, kde přidávám fotky dráhy tak, jak bych ji já viděl nejraději. Bohužel se ani já najbrtím barvám nevyhnu, ale snažím se to prokládat. :)

ono i brnenske pantaky 560 v modro sedem nateru byly pekny, ale vic se mi libily ty puvodni cerveno kremovy, jak mely Slovaci.

Ty jsou už bohužel minulost. Ale mě se líbily i ty šedé, ale ta retrovka byla prostě top!

Ty jsou už bohužel minulost. Ale mě se líbily i ty šedé, ale ta retrovka byla prostě top!
právě že ta retrovka se mi moc nelíbyla, buď ta krímová s červenou a nebo potom celo červena se žlutym pruhem, ale to už je taky dávná historie. škoda

Na toto se podívám velice rád. Sice je škoda, že to není TT pro nějakou starší éru (tuším že i trať je datována do doby před modernizací)
Viem, a kvôli tomu v úseku Třebíč - Náměšť nad Oslavou vznikajú drobné meškania (3-5 minút), ale na druhú stranu je to také menšie oživenie keď nejdú všetky vlaky na sekundu presne. V TT dkonca je aj možnosť preddefinovať meškanie, ale zatiaľ som s tým neexperimentoval.
Komu by sa nezdalo farebné zloženie súprav, myslím že nie je až taký problém si ich upraviť v consistoch. :)

Ale ta Jihlava bez trolejových drátů vypadá divně. Sice default troleje nejsou nic moc, ale lepší než nic. Obzvlášť, když jsem si dal nekonečnou práci s odstraněním drátů, kde nemají být. Tedy už nikdo nemusí řešit, když si zapne trolej, že jí bude mít na neelektrifikovaných tratích, či na vlečkách.

Viem, a kvôli tomu v úseku Třebíč - Náměšť nad Oslavou vznikajú drobné meškania (3-5 minút)
Tu by možná stálo za to udělat klon na BP, která je už v novějším kabátě. Ale může to být past, protože návěstidla na BP se chovají jinak a zřejmě by bylo nutné to odladit a upravit skripty.
Namalovat cesty znova není taková práce, ale odzkoušet to žere neskutečně času...
Každopádně díky za TT!

Udělat si minulou verzi, že se smaže autoblok asi není problém, ale vyměnit pražce za klasiku, to chce Dynatrax, ale tento načíst pro tak velkou trať je vrchol umění. Jde to jen po doplnění jednoho chybného souboru, na kterém se Dynytrax zasekne. A pak najít potřebné w soubory, které tam jsou naházené páté přes deváté, to není vůbec pro slabé povahy.
Já si na to našel takový grif na způsob jako když se roztočí ruleta a já musím stíhat číst čísla. A už jsem si zvykl. :) Protože výsledek vždy stojí za to.

Tady jde opravdu jen o Timetable. Trať 240 existuje jak samostatně (v původním znění s titulky), tak i v BP (po rekonstrukci). Jen jsme se coby autoři Timetable uspokojili s anachronismem a udělali si radost. Lukash s osobním provozem na původní trati, ale podle not z 2020, já na BP ale časově z roku 2005.

Back
Nahoře