Elvas Tower

Rogers

Pokladník
Ahoj. Mám dotaz ohledně stránek fora Elvas Tower. Jsem registrovaným a aktivním členem už několik let.Mohl jsem bez problémů stahovat soubory a posílat příspěvky. Bohužel posledních pár dní mi dělá problém se na forum přihlásit, posílat příspěvky a stahovat soubory. Nevím, zda je problém jen u mne, nebo jestli se to děje i někomu jinému. Předem díky za odpověď. Používám prohlížeč Google Chrome. :)

Prosím Tě, pořád tam je ten debilní systém stahováni podle velikosti? Chtěl bych odtamtud dost objektů, ale nedá se...

Na ŽelPage, zas dneska čekám, než se načte řazení vlaků tak dlouho, že bych stihnul u každého načtení uvařit kafe. :(

Na ŽelPage, zas dneska čekám, než se načte řazení vlaků tak dlouho, že bych stihnul u každého načtení uvařit kafe.
ŽelPage poslední dobou to řazení otevírá mega dlouho. Vyzkoušeno už tak před 14 dny. Včera večer to bylo o trochu lepší.

Ahoj. Mám dotaz ohledně stránek fora Elvas Tower. Jsem registrovaným a aktivním členem už několik let.Mohl jsem bez problémů stahovat soubory a posílat příspěvky. Bohužel posledních pár dní mi dělá problém se na forum přihlásit, posílat příspěvky a stahovat soubory. Nevím, zda je problém jen u mne, nebo jestli se to děje i někomu jinému. Předem díky za odpověď. Používám prohlížeč Google Chrome. :)
Odhadoval bych problém někde po cestě nebo v prohlížeči. Sám tam mám účet už pět let a teď jsem se přihlásil na první pokus. Stejně tak funguje i stahování souborů:
vzorek.jpg

Stahování souborů z Et má však pro řadové uživatele jedno pravidlo a tím je alespoň padesát příspěvků do diskuzí. Zřejmě je to způsob jak zpřístupnit stahování pouze aktivním členům a tu aktivitu řeší takto.

Však přesně na tuhle demencí narážím. Navíc čím víc příspěvků, tím větší soubor stáhneš. Když máš 25 Mb a soubor má 30, tak smůla. Jsou tam hromady zajímavých objektů, které nejdou stáhnout...

Tak jsem na Elvas Tower zjistil, že asi nejsem jedinný, kdo má poslední dny problém. Má to něco se zabezpečením fora, prý starší verze, která má problém s nastavením internetových prohlížečů. Doufám, že to dají brzo dohromady. Mají tam plno nádherných modelů, které jsem nikde jinde neviděl. :)

Tak problém na Elvas Tower byl vyřešen. Prohlížeče Google Chrome a Firefox již normálně fungují i na těchto stránkách. Bohužel se jen změnila pravidla pro stahování souborů, jak tady psal Josef Vogeltanz. Toho jsem si nějak nevšiml a jsem bohužel pod limitem. Budu se muset pro příště více snažit. ;)

Back
Nahoře