Opravená akt.

ivořidič

Pokladník
Zdravím všechny přátele,našel by se tu někdo kdo už se pokoušel projet tu opravenou akt. na trati BP JK PN 53248??Pokud ano tak s jakým výsledkem??Já jsem se to pokoušel už 3× projet a dál jak do Vlkova u Tiš. jsem nedojel pak stůj a stůj a pořád stůj.Zkusil jsem do zrychlit a ani do 6.00 se nic neděje.A to jsem z Maloměřic jel jak šalený rychlost nerychlost a nic z toho.Kdyby se někdo našel budu vděčný za každou radu.

Naprosto bez problémů projeto. A jak mi psal Joska Alcapone čas zásadně nezrychlovat. Jinak aktivita nepůjde.

Naprosto bez problémů projeto. A jak mi psal Joska Alcapone čas zásadně nezrychlovat. Jinak aktivita nepůjde.
Dík za info ale já to nezrychlil při jízdě až potom při čekání a to jsem ještě cca 30 min čekal v normál čase a nic se nedělo.Tak nevím kde dělám chybu ?SJŘ není k dispozici.

Já si jdu pro radu. Když mám aktivitu, kde je mašina Vectron úplně mrtvá, tak ji sice oživím, provedu úkony testu MIREL, ale ty čárky nemizí, což mě sere, protože, jsem si chtěl zajet aktivitu JK_Pn691111

Ahoj tu akt. EC 172 mám projetou všechny 3 díly celkem bez problémů akorát v 1 díle nevím proč jsem v Hodoníně musel projet stůj??A ve 3 díle je asi problém s mašinou ale můj velký učitel Zdenda alias Meda mi ji poslal už " zatopenou" takže taky bez problémů

Back
Nahoře