Al.Novotny
Začátečník
Zdravím, kde prosím seženu aktivity ze stránky traingamer.cz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Dobrý deň, stránka Traingamer.cz bola podľa mojich informácií zrušenáZdravím, kde prosím seženu aktivity ze stránky traingamer.cz ?
Prečo? Počul a resp. videl som čo sa na stránkach +- stalo (s tými traťami) ale aktivity boli náhodou fajn. Aj keď popravde osobne som mal výhrady voči plateniu tých aktivít, a preto som hral iba free - verzieJeště že tak![]()
Přesně tak, žádná škoda. Tak traingamer.cz porušovali snad všechno co se dalo. A za jiný a kritický názor na fóru byl okamžitej ban, co jsem tak vypozoroval.Ještě že tak![]()
Největší důvod, který mi vadil na webu traingamer.cz, jsi už napsal. Takže jsem rád, že tento web skončil.osobne som mal výhrady voči plateniu tých aktivít
Tak aj mne prišlo trošku choré platiť za aktivity, resp. za to že niekto vo svojom voľnom čase urobí aktivitu, po čase keď začali tie aktivity pribúdať tak to vyzeralo ako na trhovisku. To som tam mohol kľudne ja ponúkať a predávať TimeTable na rôzne trateNejvětší důvod, který mi vadil na webu traingamer.cz, jsi už napsal. Takže jsem rád, že tento web skončil.
To jako fakt?Spíš mě zarazilo, že když si někdo dovolil jejich aktivity kritizovat, či na jejich fóru "reklamovat", začali vyhrožovat trestním oznámením za trestný čin pomluvy!![]()
Tuším, že to bylo 70 Kč, ale o to vůbec nejde.Kolko za to chcel?
Neviem či nie 5€ - 10€ za mesiacTuším, že to bylo 70 Kč, ale o to vůbec nejde.