CZSK verze 2.0

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
Po poslední aktualizaci přestal fungovat pack 754 MSV, ještě jsem si i pro jistotu vyzkoušel jen čistou instalaci všech packů dieselových lokomotiv a jak klasický 754 tak katry 750 chodí normálně.

Přílohy

• obrázek_2026-07-18_113149744.jpg
    obrázek_2026-07-18_113149744.jpg
    31.7 KB · Zobrazeno: 7
Ano, v jednom sms (754cabZ-MSV.sms) chybí hlavička TR_SMS (. Až bude Dodo moci, vloží opravu na web.

Do update jsem dal jednoho ulehčováka. Pokud máte automatické spojování soupravy, tak posunovač kromě šroubovky nahodí i hadice a otevře kohouty v celé soupravě. V ručním režimu si to hráč musí udělat sám. Netuším, jak to komunita přijme. :rolleyes:

Do update jsem dal jednoho ulehčováka. Pokud máte automatické spojování soupravy, tak posunovač kromě šroubovky nahodí i hadice a otevře kohouty v celé soupravě. V ručním režimu si to hráč musí udělat sám. Netuším, jak to komunita přijme. :rolleyes:
Vždyť tak to má být.

Ahoj @ICIKu, šlo by připravit nějak podle základního OR definici pro otevírání oken ??? Mohly by se objevit nějaké modely s otevíráním oken v kabinách strojvedoucího, viděl jsem na vlastní BULVY, ale ve verzi CZ/SK to nemaká, okna se pohybují sem tam.

Doufám že je to dobrá sekce, ale ten posunovač a koloťuk to je fakt maso. :-) Smekám.
Moje řeč. Sice posunovače v explore módu/volné jízdě moc nepoužívám (v podpisu mám uvedeno, proč jezdím jen volnou jízdu a ne aktivity), ale ten koloťuk mi simulaci opravdu zpestřil. Díky tomu si můžu na začátku simulace, a u duálního vlaku po přejetí s dieselem zezadu dopředu, zkontrolovat, jestli jsou brzdy v pořádku. Taky se mi líbí ten detail, že při žkoušce brzdy, můžeš zvenčí slyšet "ťuk-ťuk" nebo "cink-cink," jak koloťuk zkouší brzdy. ;)

Back
Nahoře