OR Activity Studio

A já tyto pomalé z tohoto důvodu nedávám do TM s tím, že se to ošetří v aktivitě událostí o dosažené rychlosti a hned za přejezdem se tato událost v aktivitě vypne
Zbyñku a pritom ORCZ pozná rýchlostník s mašinkou. Tuším stačí dať rýchlosť na ňom v tvare 9XX a táto rýchlosť sa aktivujú hneď po prejazde prvého HDV okolo neho.

Udělal jsem v Editoru aktivit „teleport“ :-D

Stačí zadat název místa a po stisknutí Enteru jste okamžitě na místě :-)

Je to zatím první verze, ale ještě si s tím pohraju. Chtěl bych doplnit našeptávání, takže při napsání například „Par...“ se zobrazí podobné názvy, jako třeba Pardubice hl. n., Pardubice-Pardubičky a další.

Vyhledávání tak bude rychlejší a odpadne zdlouhavé posouvání po mapě.

Níže je ukázkové video ;)

Ahoj,

omlouvám se všem, ale na nějaký čas si dám od tvorby programů pauzu.

Včera i dnes jsem se ještě snažil něco udělat, ale bohužel se dostavilo vyhoření a je toho na mě opravdu hodně. Přes den dvanáct hodin programuji v práci a po příchodu domů trávím další hodiny programováním vlastních projektů. Potřebuji se pořádně vyspat, odpočinout si a načerpat energii, abych mohl podávat takový výkon, na jaký jsem zvyklý, a ne se do všeho nutit a dělat věci na sílu.

Doufám, že to pochopíte. Jak se znám, tak to nebude na dlouho. Počítám, že za týden nebo dva budu zase ready a budu se moct věnovat práci, která mě baví, s chutí a energií.

Zatím se mějte a děkuji za pochopení.

Back
Nahoře