Animace

Stav
nelze přidat další příspěvky.

Petr Novák

Průvodčí
Jelikož jsem se dlouho ničím neprojel,tak jsem si dnes odpoledne pustil novou Šnekovu 180 a aby to mělo správný šmrnc,tak jsem si sestavil retrovlak s nulkovým albatrosem v čele.A protože mě páry vždy zajímaly,tak jsem šel s kamerou na samotnou loko a kochal se pohybem spojnic a pístů.Po nějaké době jsem si uvědomil,že mi tady něco nesedí.Ty kola se otáčejí na tu rychlost nějak pomalu,zatímco písty a spojnice jsou v souladu.Raději jsem zastavil a od začátku sledoval rozjezd.Po překročení určité rychlosti,teď si honem nevzpomenu,byl zřetelný rozdíl v otáčení kol a ojnic.Takže bych poprosil ostatní,aby mé pozorování buď potvrdili nebo zamítli. :roll:

Já jsem si všiml u parních lokomotiv (všech), že pokud jedou jako traffic, otáčí se kola aspoň 2x rychleji

Tax napsal:
Petr Novák napsal:
Přesně takovou reakci jsem čekal,Taxi,ty už nikdy nic lepšího nevymyslíš,zůstaneš tam kde jsi.Ty píšeš o kecech a sám jsi jich zplodil,že bych se jich nedopočítal ani s kalkulačkou.Zázrak se může stát kdykoliv Taxi,aby jsi potom nezůstal stát s otevřenou hubou,good bye.
Nováku, až k tomu príde, že niečo užitočné splodíš a odprezentuješ, ja som schopný verejne uznať svoj omyl. Ale ty si sa nedokázal chlapsky priznať, že si model šlohol, vyliezlo to z teba až po dlhých ťahaniciach. A zatĺkal si, to je rovnaké, jak kryť kriminálnika. Proste si jeden veliký ...
Beru tě za slovo Taxi a všichni účastníci tohoto fora jsou mi svědky,že jsi napsal,že jsem ho šlohl.Jak se ke mě dostal,to ví Pikku naprosto přesně a ten mi neřekl,že jsem ho šlohl,to jsi řekl ty.Takže pozor na to,co napíšeš.A urážky si rovnou odpusť,nejsem na ně zvědavý,jako moderátor máš jít příkladem a ty dáváš pěkný příklad,jsem zvědav,zda-li ostatní moderátoři se budou chovat stejně.

Petr Novák napsal:
Tax napsal:
Petr Novák napsal:
Přesně takovou reakci jsem čekal,Taxi,ty už nikdy nic lepšího nevymyslíš,zůstaneš tam kde jsi.Ty píšeš o kecech a sám jsi jich zplodil,že bych se jich nedopočítal ani s kalkulačkou.Zázrak se může stát kdykoliv Taxi,aby jsi potom nezůstal stát s otevřenou hubou,good bye.
Nováku, až k tomu príde, že niečo užitočné splodíš a odprezentuješ, ja som schopný verejne uznať svoj omyl. Ale ty si sa nedokázal chlapsky priznať, že si model šlohol, vyliezlo to z teba až po dlhých ťahaniciach. A zatĺkal si, to je rovnaké, jak kryť kriminálnika. Proste si jeden veliký ...
Beru tě za slovo Taxi a všichni účastníci tohoto fora jsou mi svědky,že jsi napsal,že jsem ho šlohl.Jak se ke mě dostal,to ví Pikku naprosto přesně a ten mi neřekl,že jsem ho šlohl,to jsi řekl ty.Takže pozor na to,co napíšeš.A urážky si rovnou odpusť,nejsem na ně zvědavý,jako moderátor máš jít příkladem a ty dáváš pěkný příklad,jsem zvědav,zda-li ostatní moderátoři se budou chovat stejně.
Jaký je rozdiel medzi neoprávneným používaním a krádežou ? Právne nijaký, morálne takisto nie je žiadny. Lenže ty si ma tu obvinil, že som zmazal Filipov web, hoci pôvodca je dávno známy, priznal sa a ospravedlnil sa za to. Už viac o férovosti mlč, pretože nemáš právo o nej hovoriť a to v spojitosti s albáčom a teraz ešte aj s tým, že si ma krivo obvinil v spojitosti s Filipovým webom. Skutočnosť, že si albáča po dlhých ťahaniciach vysvetlil je nepodstatná, Pikkovi už nič iné neostalo, len to zobrať na vedomie a hodiť to za hlavu. Ale to nič nemení na tom, že si ho používal neoprávnene a ešte si sa s tým aj chválil na fóre. Punktum. Už nereaguj. Je to márne a zbytočne ma okrádaš o čas. Radšej rob niečo užitočné.

Taxi,proč jsi moji odpověď přesunul do Hyde Parku?Tak se ukazuje,že sám kážeš vodu a piješ víno.Musíš ve všem a vždy mít pravdu,ukaž kde jsem psal,že jsi smazal Filipův web????

Vzhledem k tomu, že se tady již animace neřeší a celý flameware spustil příspěvek starý 2 měsíce, zamykám toto vlákno, protože je vidět, že přesun do HP nepomohl.

Pokud někdo bude chtít v diskusi k animaci pokračovat, rád toto vlákno zase odemknu.

Děkuji za pochopení.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře