Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
bob57_cz napsal:No vida, jak se nám Jiří hezky učí. Ještě nedávno s tím měl sám problémy a dnes už bravurně radí.
T napsal:Ad Tomes
Tady bych si dovolil oponovat.Já nemám ani starý a ani slabý sčot(sice tímto sdělením možná někoho naštvu,ale dovolím si pochlubit se,že možná patřím k málo jedincům na tomto fóru,kteří mají "stroj" připravený i pro nové simulátory).
O stabilitě AE si při zapnutí zobrazování více jak tří věcí tj.názvů stanic,nástupiště a třeba návěstidla mohu nechat při tvorbě a nebo pokusech o tvorbu aktivit na Zbyňkově trati jen zdát.
Díky tomu jsem tvorbu vzdal třeba u aktivity ec z Bratislavy.Měl jsem upravený traffic až do Kútú,žádné lc(vče řešeno trafficem) a přesto poté co jsem v Malackách pohnul s trasou hráče nastal i přes pohodové uložení AE blbnout při zoomování a pohybu.Nepomáhalo vypnout všechny volby prostě nic.Pokaždé pád.Aktivitu jsem odložil,neboť jsem neměl čas to řešit.
Kdysi,když nebyla Zbyňkova trať tolik rozsáhlá bylo možné zapnout všechny volby zobrazení v AE a šlapalo to i na notebooku.Dnes při rozsáhlosti díla musí být člověk opatrný.