Daju sa zlucit trate?

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Mirecek
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
No vida, jak se nám Jiří hezky učí. Ještě nedávno s tím měl sám problémy a dnes už bravurně radí.

bob57_cz napsal:
No vida, jak se nám Jiří hezky učí. Ještě nedávno s tím měl sám problémy a dnes už bravurně radí.

No moc se asi neučí, protože je to pouze shrnutí všeho, co je na těchto dvou stránkách už napsanýho.

Re: AE a jeho stabilita

T napsal:
Ad Tomes

Tady bych si dovolil oponovat.Já nemám ani starý a ani slabý sčot(sice tímto sdělením možná někoho naštvu,ale dovolím si pochlubit se,že možná patřím k málo jedincům na tomto fóru,kteří mají "stroj" připravený i pro nové simulátory).
O stabilitě AE si při zapnutí zobrazování více jak tří věcí tj.názvů stanic,nástupiště a třeba návěstidla mohu nechat při tvorbě a nebo pokusech o tvorbu aktivit na Zbyňkově trati jen zdát.
Díky tomu jsem tvorbu vzdal třeba u aktivity ec z Bratislavy.Měl jsem upravený traffic až do Kútú,žádné lc(vče řešeno trafficem) a přesto poté co jsem v Malackách pohnul s trasou hráče nastal i přes pohodové uložení AE blbnout při zoomování a pohybu.Nepomáhalo vypnout všechny volby prostě nic.Pokaždé pád.Aktivitu jsem odložil,neboť jsem neměl čas to řešit.

Kdysi,když nebyla Zbyňkova trať tolik rozsáhlá bylo možné zapnout všechny volby zobrazení v AE a šlapalo to i na notebooku.Dnes při rozsáhlosti díla musí být člověk opatrný.

T: Já těď dělám aktivity na notebooku Intel Pentium M 735A - 1,7 GHz, RAM 1 GB, ATI X1300 - 512 MB HyperMemory a v AE mám vypnuty pouze kilometrovníky a chodí mi naprosto spolehlivě.

Taky přidám malinkou trošku. Veškeré problémy s AE jsou jen na vrub grafických ovladačů. Zbyňkova trať za to nemůže. Jediné, za co může, je čas potřebný k jejímu zpracování a i to je v moci uživatele ovlivnit. Nejvíce času se ušetří při vypnutých názvech osobních i nákladních kolejí. To ostatní již takový vliv nemá neboť to jsou malinké grafické objekty narozdíl od těch textů (zobrazovaných také jen jako grafika) mnohonásobně se překrývajících. Je totiž nutné si uvědomit, že celé okno AE je čistě grafické a AE holt chvíli trvá než si spočítá jak má ty haldy písmenek vlastně vykreslit.

A jen tak na okraj. Krom malého problému s časem po spuštění AE souvisejícího s načtením celé tratě jsem nikdy neměl problém s AE i při zapnutí všech voleb. U mne je jediným důvodem k vypnutí některých voleb pro zobrazení pouze a jen zpřehlednění zmenšených náhledů. Takže na Zbyňkovu trať to nesvádějte.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře