ATI SHAPIRE X1600 PRO - a nulova grafika v hre :(

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna mmik
  • Datum začátku Datum začátku
bob57_cz napsal:
Petr Novák napsal:
Zkušenosti mám takové,že Nvidia musí používat starší ovladače,na kterých běží MSTS celkem bez problémů a u ATI mohu použít poslední verzi ovladačů.
Mám desku na VIA KT4 s posledními drv. a GK NV také s posledními drv. a žádné problémy nekompatibility jsem nezaznamenal na žádném z používaných testovacích OSs k msts ( 98se+sp2, ME, 2k, XPH, XPP, XPMeCe, 2003 ).
V jiném vláknu byla na toto téma široká diskuze a většina se shodla na tom,že Nvidia není pro MSTS lepší než ATI právě kvůli problémům se zobrazením a to mají na svědomí ovladače.Osobně mi na FX 5600 dělají problémy nové ovladače při spuštění MSTS,ta grafika je hrozná.Pokud však použiji ovladače serie 50 - 53,tak tam ty problémy nejsou.Desky vždy používám ASUS,třeba je to také tím.FX 5600 běži na desce P4P800-VM,tedy na AGP portu.

Já používám FX59000XT a bez problémů. Je fakt že nejlíp sem si zajezdil na AMD Duron 750Mhz 128 SDRam a TNT2 Pro, bez trhanců a jiných poruch obrazu.

Tak pisem zas, uz som nieco poskusal, nove ovladace na dosku aj grafiku,skontroloval bios, a popozeral nastavenia catalystu - no stale to je take iste :( uz fakt nevem co s tym... ma niekto nejaky napad?

Tak uz sa len obratit na nejakeho odbornika ... primarna technicka podpora asi tvoj problem nezvladne ... treba vidiet ...

OT: v tom podpise ti jeden riadok chyba ... takto to neskompilujes ...

no pytal som kamosa nech mi helfne inu grafiku, co to spravi... dufam ze sa k testovaniu cim skor dostnem ;) ...

Johnz: dik za postreh... to bolo len tak ... ale kvoli tebe som to prerobil na plne skompilovatelny :D .... vies pascal bol uz riadne davno ;) teraz ficime na C.. bleeee

mmik napsal:
no pytal som kamosa nech mi helfne inu grafiku, co to spravi... dufam ze sa k testovaniu cim skor dostnem ;) ...

Johnz: dik za postreh... to bolo len tak ... ale kvoli tebe som to prerobil na plne skompilovatelny :D .... vies pascal bol uz riadne davno ;) teraz ficime na C.. bleeee

Doufám, že za chvíli budeš mít v podpisu celý zdrojový kód MSTS! :wink:

Miran napsal:
mmik napsal:

Doufám, že za chvíli budeš mít v podpisu celý zdrojový kód MSTS! :wink:

ved uz programujem v pascale MSTS 2

Back
Nahoře