MSTS BIN - začiatočnícke otázky

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna klimi
  • Datum začátku Datum začátku
RE: Zase MSTSBin :-\

Rucne smaz v adresari msts slozku msts bin_backup (nebo tak nejak se jmenuje) a pak normalne bin nainstaluj.

Ahoj,
a nebo starý MSTS Bin smaž v Ovládacích panelech/Přidat nebo odebrat programy.

Lukáš

Soubor C:/Program Files/Microsoft Games/Train.exe neodpovída předchozí verzi a nelze jej aktualizovat.

Když jsem smazal složku msts backup

Zdravím,
provedl jsem několikrát změnu v gr. rozlišení u MSTS a opakovaně zkoušel spuštění. Po vyhledání správného nastavení jsem odinstaloval a znovu instaloval BIN s tím, že jsem nepostupoval přesně podle Desatera a tak MSTS přestal pracovat. Naštěstí pomohla kopie ze zálohy. Teď všechno maká, ale problém je v tom, že v hlavním adresáři MSTS není .exe na odinstalaci Binu a navíc Bin ani nevidím v seznamu nainstalovaných aplikací.
Proto se ptám, zda a jak odinstalovat Bin po případné změně nastavení MSTS ?
Zkoušel jsem ho ve funkčním MSTS nainstalovat a vyskočí hláška, že mám nainstalovanou nejnovější verzi Binu.
P.S. : Nepomohlo ani vyčištění registrů.

Já si myslím, že tohle nikdo nebude vědět, protože 99% diskutujících MSTS nejen nepoužívá, ale ani jej nemá nainstalované, ani jej nemá v šuflíku.
Já jsem s tím problém nikdy neměl, ale zkusil bych v adresáři ručně smazat složku
MSTSBIN_BACKUP
A pak by měl bin jít normálně nainstalovat.
To je vše.

Já si myslím, že tohle nikdo nebude vědět, protože 99% diskutujících MSTS nejen nepoužívá, ale ani jej nemá nainstalované, ani jej nemá v šuflíku.
Já jsem s tím problém nikdy neměl, ale zkusil bych v adresáři ručně smazat složku
MSTSBIN_BACKUP
A pak by měl bin jít normálně nainstalovat.
To je vše.
Zdravím,
díky - nepomohlo.

Ahoj, taky jsem to kdysi řešil, a zjistil jsem, že instalace Binu modifikuje soubor train.exe. Takže znovu nainstalovat MSTS a pak teprve BIN.

Ahoj, taky jsem to kdysi řešil, a zjistil jsem, že instalace Binu modifikuje soubor train.exe. Takže znovu nainstalovat MSTS a pak teprve BIN.
Zdravím,
pomůže přeinstalace celého MSTS, když teď Bin nevidím přes správce programů a nemohu ho odinstalovat ?
Přitom při pokusu instalovat Bin to hlásí, že mám nejnovější verzi Binu.

Ahoj, nejprve odinstalovat MSTS. Pak smazat zbylé složky, které zůstanou ve složce Microsoft Games/Train Simulator a potom znova nainstalovat MSTS, patch a Bin.

nejprve odinstalovat MSTS
Tohle vůbec není třeba. Já zapomněl, že klasické MSTS nelze aktualizovat MSTS BIN dokud se neaktualizuje na verzi 1.4. To všichni máte v instalačce trati BP od dávných věků. Jinak to že Bin hlásí, že už je v aktuální verzi, tak jste už dávno zapomněli, že lže jak Putin tiskne. Stačí smazat tu složku MSTSBIN_BACKUP a pak to určitě půjde. Tedy ale musí být verze MSTS 1.4.
MSTS přeinstalovávat nic neopraví. Spíš je někdy nutné přeinstalovat Windows, když už. To pak odstraní hodně chyb pokud se v systému hodně vrtalo.

Tohle vůbec není třeba. Já zapomněl, že klasické MSTS nelze aktualizovat MSTS BIN dokud se neaktualizuje na verzi 1.4. To všichni máte v instalačce trati BP od dávných věků. Jinak to že Bin hlásí, že už je v aktuální verzi, tak jste už dávno zapomněli, že lže jak Putin tiskne. Stačí smazat tu složku MSTSBIN_BACKUP a pak to určitě půjde. Tedy ale musí být verze MSTS 1.4.
MSTS přeinstalovávat nic neopraví. Spíš je někdy nutné přeinstalovat Windows, když už. To pak odstraní hodně chyb pokud se v systému hodně vrtalo.
Zdravím,
provedl jsem kompletní reinstalaci MSTS podle Desatera. Tentokrát pomalu a poctivě. Všechno OK a tak všem děkuji za pomoc.
Pokud se chyba s Binem a kolize s chybějící verzí 1.4 znovu objeví, lze verzi 1.4 znovu nahrát z flešky ? Je tam psané, že to lze jen u nové aktualizace.

lze verzi 1.4 znovu nahrát z flešky ?
Tam je průvodce a stačí zatržítkovat i jen ta aktualizace na verzi 1.4. Ale mám takový pocit, že tohle vše po instalování z flešky je i v adresáři Train Simulator. Jmenuje se to train_update11.exe. Jsou tam všechny instalační exáče. I BIN.

Tam je průvodce a stačí zatržítkovat i jen ta aktualizace na verzi 1.4. Ale mám takový pocit, že tohle vše po instalování z flešky je i v adresáři Train Simulator. Jmenuje se to train_update11.exe. Jsou tam všechny instalační exáče. I BIN.
Ten ..11.exe tam vidím. Mám pouze problém s tím, když odinstaluji Bin (včetně vymazání adresářů ...BACKUP a ...DLLs a vyčištění registrů), tak mi z adresáře MSTS sice naběhne instalace Binu a po dokončení voleb se vrátí zpět MSTS nebo se objeví zmiňovaná hláška o aktuální verzi. Přitom MSTS funguje dál normálně a ve WIN aplikacích v Nastavení Bin nevidím a v adresáři MSTS už není ... . exe na odinstalaci Binu. Zkoušel jsem instalovat z flešky jen volbu pro verzi 1.4 - bez efektu. Nechme to být - teď je vše OK a nastavení MSTS holt měnit nebudu. Co je nestandartního na chování MSTS, když se po změně nastavení nepřeinstaluje Bin ?
P.S. : MSTS používám jen pro editaci aktivit a pro MHD Olomouc.
Jinak mám WIN 10 - viz podpis.

Back
Nahoře