Co to vlastně je aktivita?

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Neo151
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.

Neo151

Cestující
Co je to vlastně ta aktivita ??? ...k čemu to je prominte že se ptám tak úchylně ale jsem teprve začátečník ...jak nějakou rozjet co k tomu potřebuju ??? Jo a možná že tohle má patřit do FAQ jenže mi to tam píše že nové téma mohou vkládat jen moderátoři takže ...pls poraďte jak aktivitu zprovoznit a co to vůbec je ...Děkuji předem za odpověď

Re: Aktivita ???

Neo151 napsal:
Co je to vlastně ta aktivita ??? ...k čemu to je prominte že se ptám tak úchylně ale jsem teprve začátečník ...jak nějakou rozjet co k tomu potřebuju ??? Jo a možná že tohle má patřit do FAQ jenže mi to tam píše že nové téma mohou vkládat jen moderátoři takže ...pls poraďte jak aktivitu zprovoznit a co to vůbec je ...Děkuji předem za odpověď
Aktivita je úkol, jedeš z dané pozice do daného bodu. V některé aktivitě jsou i nějaké zápletky. V aktivitě je provoz i jiných vlaků, u volné jízdy jedeš pouze Ty. K rozjetí aktivity potřebuješ Train simulator, samotnou aktivitu, trať, na které je aktivita dělána a aktuální TRAINSET. Aktivity jsou většinou v souboru *.apk, na něj klikneš a aktivita se Ti rozbalí přímo do MSTS, pak jedeš.

Děkuji moooc za odpověď a jěště ...vím že už to tady někde je ale nějak jsem nepochopil co s tím ...když to dám rozbalit napíše to "This package requires a route called Breclav - Praha, UID Breclav - Praha ...a jěště furt mám problémy s tím rozbalováním(vlaků) prostě je část zabalená v RARu a nejde otevřít ...hmmm doufám že mi s tím pomůžeš nebo pomůžete protože když jsi mi odpověděl na tuhle otázku ...tak ...:))) díky předem za odpověď ...jo a jěště kde sehnat ten Trainset na těch stránkách kde je ta aktivita nebo se tam ty vlaky nainstalují samy ?? :)))

Neo151 napsal:
Děkuji moooc za odpověď a jěště ...vím že už to tady někde je ale nějak jsem nepochopil co s tím ...když to dám rozbalit napíše to "This package requires a route called Breclav - Praha, UID Breclav - Praha ...a jěště furt mám problémy s tím rozbalováním(vlaků) prostě je část zabalená v RARu a nejde otevřít ...hmmm doufám že mi s tím pomůžeš nebo pomůžete protože když jsi mi odpověděl na tuhle otázku ...tak ...:))) díky předem za odpověď ...jo a jěště kde sehnat ten Trainset na těch stránkách kde je ta aktivita nebo se tam ty vlaky nainstalují samy ?? :)))

Ten instalátor aktivity ti říká jediné a to že nemáš nainstalovánu trať ke které patří aktivita, v tomto případě nemáš trať BP a on to nemá kam rozbalit, protože aktivita je přísně vázána k trati. A na rozbalování souborů v raru ti odpovídám v jiném vlákně.

:D Fajn díky teďkom poslední otázka a přestanu tě otravovat kde teda pls sehnat ten trainset ?

Neo151 napsal:
:D Fajn díky teďkom poslední otázka a přestanu tě otravovat kde teda pls sehnat ten trainset ?

Pokud navštívíš stránky http://www.semora.cz/msts/ tak si můžeš objednat trať BP a na dodaném DVD budeš mít jak trať, tak i trainset a spoustu aktivit.

Vozidla do trainsetu se nechají otamtud stahovat taky, ale jednotlivě.

Naposled editoval moderátor:
Neo151 napsal:
msts.sinus.cz, ale počkej, budou tam provedeny úpravy s novým Binem 1.6, upravený Trainset by měl být po 11.11.2006

Fajn dejme tomu že si to koupím ...ale ty vlaky v tom trainsetu budou TAKY zabalené v RARu nejspíš s příponou .ace takže to bude kompletně na hovno :(

Neo151 napsal:
Fajn dejme tomu že si to koupím ...ale ty vlaky v tom trainsetu budou TAKY zabalené v RARu nejspíš s příponou .ace takže to bude kompletně na hovno :(
Já Ti dám na hovno. Kdo Ti nakukal, že tam něco je v raru?

Mondeo napsal:
Neo151 napsal:
msts.sinus.cz, ale počkej, budou tam provedeny úpravy s novým Binem 1.6, upravený Trainset by měl být po 11.11.2006
No tak teď v tom mám bordel. Vždyť na Zbyňkovo webu již je aktualizace, která všechna vozidla pro Bin 1.6. aktualizuje. 6 hodin jsem si pak dával do kupy Trainset, ale to je moje chyba... No a 11.11 si to rozhrabu znova? :eek:

Pajavlaky napsal:
Mondeo napsal:
Neo151 napsal:
No tak teď v tom mám bordel. Vždyť na Zbyňkovo webu již je aktualizace, která všechna vozidla pro Bin 1.6. aktualizuje. 6 hodin jsem si pak dával do kupy Trainset, ale to je moje chyba... No a 11.11 si to rozhrabu znova? :eek:
11.11.06 je slezina v Praze, ne aktualizace Trainsetu. Maximálně na slezině mohou být představeny nějaké novinky, ale jinak se s Trainsetem hýbat nebude. Ale aktualizaci trati přivezu. Nic jiného mi nezbývá, abych nepřijel s prázdnou.

Zbyněk Šemora napsal:
Neo151 napsal:
Já Ti dám na hovno. Kdo Ti nakukal, že tam něco je v raru?

Zbyňku odpust mu, neb neví co činí........... :lol: :lol: :lol:
Ne, nechci se tady zase dočíst, že krutě zacházíme s nováčky, jenom to mi brání sem napsat co si myslím....
Tenhle asi taky moc hodin výchovy slušného chování nepobral........
Na začátku vlákna ani nepozdravil, a hned řeči o něčem smrdutém a hnědém.....

Miran napsal:
Zbyňku odpust mu, neb neví co činí........... :lol: :lol: :lol:
..
Však já mu dávno odpustil. Mě jen popíchlo že odsoudil předem a nazval hnědým něco, co ještě neviděl a nevyzkoušel. Já se opravdu snažím, aby instalace byla co nejvíce blbuvzdorná. Abych dával na medium něco, kde si uživatel musí nejprve soubory unzipovat a pak přemýšlet, kam výsledek nakopírovat....tudy cesta nevede. Dnes je standart, aby po vložení media do mechaniky naběhla buď instalace nebo úvodní obrazovka. Scripta původního instalátoru mi napsal Tomi, současné úpravy dle aktuální potřeby kupodivu už zvládám sám, až se divím, jak to funguje.

Ahojte všeci :))) ... mám s těma aktivitama zase nějakej problém ... píšu to tady protože nechci zakládat další vlákno aby mi zase nějakej ma**r vynadal že zakládám nové :))) ... no problém je v tom že jakmile si stáhnu nějakou aktivitu tak se prostě nedá rozbalit je to jako kdybych v PC neměl MSTS ... prostě jak na to kliknu tak se mě to zeptá v jakém programu to spustit ... S pozdravem Neo151 :))

pokud je aktivita zabalená ve formátu *.apk tak musíš mít v pc utilitku registr_fix, ta už se postará o správné rozbalení aktivity. Utilitku najdeš na DVD s tratí Praha-Bratislava

Zdravím ! :))) ...Tak už jsem to vyřešil ...měl jsem špatně nainstalován MSTS chyběl tam prográmek MSTS Editors and Tools ... ten bugfix potřebuju taky ... díky ... DÍKY všem co jste mi poradily :D S pozdravem Neo151

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře