Aktivity train.msts - názory, nápady, náměty, ...

EC 73

Docela slušný kousek,pohodová jízda,chvíli courání na blok za nákladem.Akorát ty stanice při průjezdu bych malinko zaplnil odstavenými vozy(kombinace servisu s vyčkávacím bodem).Ale jinak slušné,nicméně se těším na pokračování dál směr Pce,ČT a Brno...

Pokud se jede pomalu tak v úseku Praha Mn. Hrabovka - Praha Libeň se jede souběžně s parním vlakem. Aktivitu začnu dokončovat zítra a postupně bych ji rád protáhl až do Břeclavi.

Jinak při tvorbě téhle aktivity si musím dávat pozor abych nepoužil lokomotivy, které v tomto GVD ještě nejezdily (Poštovní spořitelna, ...).

train.msts napsal:
Pokud se jede pomalu tak v úseku Praha Mn. Hrabovka - Praha Libeň se jede souběžně s parním vlakem.

Já ten začátek jel dvakrát a ani jednou jsem páru neviděl.Sice jsem si všimnul cestou z Hrabovky do Libně,že na vedlejší koleji(na autobloku) je blikající žlutá a zřejmě do Libně po nesprávné postavena nějaká cesta,ale pokud jsem dodržoval traťovou rychlost,tak jsem tomu vlaku pokaždé ujel.Při testu teď jsem ho sice viděl,závodil jsem s ním,ale Hrabovkou jsem se plížil pomalu jak hlemýžď,abych mu neujel.:D

Back
Nahoře