CSDvagSas

Miran napsal:
Tax napsal:
Pavlík napsal:
Pavlíku :lol: máš odo mňa autorské napomenutie :!: :!: :!:
Nabudúce linkuj web a nie len samostatné súbory ... :wink:

Jenomže bys Taxi měl vědět, že na tomto webu nelze linkovat cokoliv jiného kromě souborů!
Takže si to své napomenutí nech od cesty.
Mirane, nič proti tebe, ale kecáš ... že ty nemáš svoj web a si nútený linkovať svoje súbory, to je tvoja vec, ale môj web je činný, preto by tam mala byť predovšetkým zmienka o webe, alebo aspoň link na podstránku, na ktorej je download. :wink:
Ešte na vysvetlenie: msts.tyk0kso.sk je len úložisko pre súbory, ale nie webová lokalita. Pokiaľ viem, tak aj aktualizácie BP sú sem linkované zo Zbyňkovho webu, ale nie sú kde tade zverejňované ako samostatné objekty. Iné je, keď autor sám ( napr. Zbyněk alebo v tomto prípade ja ) nalinkuje priamo súbor.
Ak si modelár dá tú robotu, že vytvorí funkčný web, patrilo by sa, aby ten web niekto aj navštevoval, a nie len aby sa z neho linkovali súbory. Ale vlastne si ma týmto priviedol na myšlienku zakázať linkovanie súborov tak, ako to mal Pampalíny - tam si mohol zadávať priame linky ako si chcel, ale vždy sa ukázala tabuľka že linkovanie súborov je na serveri zakázané.

Naposled editoval moderátor:
OK. Taxi,

já si to potom uvědomil taky, ale vyřčené slovo zpátky nestáhneš ani párem koní, takže sorry...

Miran napsal:
OK. Taxi,

já si to potom uvědomil taky, ale vyřčené slovo zpátky nestáhneš ani párem koní, takže sorry...
Nič sa nestalo, šak si len kultúrne vymieňame názory ... :wink:
To len ako ponaučenie pre Pavlíka a podobných šťouralov, ktorí by chceli obchádzať autorské webstránky ... ono to totiž nie je len môj problém, dotýka sa to každého, kto si dá tú námahu že vytvoril web, spravuje ho a pravidelne aktualizuje. Ten by si potom aj želal, aby bol ten web navštevovaný, v opačnom prípade nemá zmysel web udržiavať ...

Ešte mi napadla myšlienka spoplatniť súbory, pokiaľ ich sosátor-downloadér chce sosnúť priamo cez link mimo autorského alebo domovského webu ... vo svete je to celkom bežné ... nejednalo by sa o platbu za model, ten je free, ale len úhradu za stiahnutie, ktorá by pokrývala náklady na umiestnenie súborov na serveri. Pri downloade z domovského, autorom určeného webu by sa tento polatok nehradil ... bol by som zvedavý, koľko sosátorov by takto sosalo ... alebo naprogramovať to tak, že po zadaní takéhoto linku by sa sosátorovi ukázala namiesto modelu napríklad takáto ikona: alebo s patričným odkazom, že keď chce sosať, má navštíviť domovskú stránku modelu :wink: :!: :idea:

Tak to se musim omluvit i já, udělal jsem naprosto stejnou věc jako Pawlik, dal jsem do fóra linka na tento vůz, v sekci "Aktivity / Aktivity Kuba". Ještě jednou se omlouvám a opravim to tam :eek:

Back
Nahoře