Karviná bojuje o vlaky

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
AndrewM napsal:
JOHNZ napsal:
AndrewM: Tiež by si sa mohol krotiť, OK?

Zachoval jsem v maximalni mozne mire dekorum a ani v nejmensim jsem neprekrocil meze slusneho chovani. Paklize prezentuje svoje nazory, musi pocitat s tim, ze na takove nazory nekdo bude reagovat. A tohle bylo zcela mimo bile hygienicke zarizeni ...

Přidám taky jedno ...... musel bych klesnout hodně hluboko, abych se s ním domluvil....nelze peskovat za nadávky jednoho a u druhých to přehlížet.....nadávat se dá i slušně..

Nechte ho vyhnít a ono ho to přestane bavit....více s SZ

Re: Jiří a jeho starosti o Karvinou

bob57_cz napsal:
Jiří napsal:
Navíc toto vlákno je aktuální a nejedná se o žádnou píčovinu, kdybych něco podobného napsal o regionu VýchodníchČech, že se tam ruší lokálka, nebo,že ČD tam ruší spoje, tak nikdo ani na moji adresu nepípne. Ale možná je to tím,že na toto fórum,chodí samí Pražáci a Čecháčci, a Severní Moravu a Slezsko mají doslova u prdele. Však pro některé Pražáky končí republika za Olomoucí a dál to už je Polsko a Slovensko.
Tak jsem se podíval, kolik je v tomto vláknu skutečných Pražáků a čecháčků, chacharů a ostatních Moraváků a Slováků. Zase plácnutí do vody. Pražák tu není ani jediný a Ostrava je v silné převaze s podporou ostatní Moravy.

ehm :lol:

Mám pocit že niektorý členovia sú voči Jirkovi už zaujatý.
Ak by tento článok uverejnil niekto iný, bolo by to v pohode.
No uverejnil to Jiří, tak je zle. Ako napísal, je tu mnoho threadov ktoré nemajú absolútne nič spoločné s MSTS a niektoré ani so železnicou ako takou. No to je v poriadku.
Poprosil by som o objektívnosť a rovnaký meter na každého.

Jiří, toto je slušné fórum, nepíš vulgarizmy a správaj sa slušne.

Erik napsal:

Presne tento pocit mam aj ja niekedy (nic v zlom)...

Ivan.ps napsal:
Erik napsal:

A tak jsem se už radoval, že to vlákno vyhnije a že ho uzavřeme...no a stále jej někdo přihnojuje :-(

Martens napsal:
Ivan.ps napsal:
Erik napsal:

A tak jsem se už radoval, že to vlákno vyhnije a že ho uzavřeme...no a stále jej někdo přihnojuje :-(
Martin prepáč, ale naozaj to už nevydržím.Erik&Ivan.ps - stále Vám asi uniká pointa.Keby aspoň Jiří napísal návod ako umiestniť do Břeclavi, Brna, Prahy apod. XX trafficov a aby FPS bolo 25-30.Ale nie, on napíše (nieže by to bola blbosť) ale pre MSTS je to proste nepotrebné.A nakoniec ČD je monopol, takže sa dá očakávať že si bude robiť čo chce, kde chce a kedy chce.Takže keby sa Jiří postavil dajme tomu aj na nos, tak ČD to urobia ako oni uznajú za vhodné a punktum.

Mirec napsal:
Martens napsal:
Ivan.ps napsal:
Erik napsal:

Martin prepáč, ale naozaj to už nevydržím.Erik&Ivan.ps - stále Vám asi uniká pointa.Keby aspoň Jiří napísal návod ako umiestniť do Břeclavi, Brna, Prahy apod. XX trafficov a aby FPS bolo 25-30.Ale nie, on napíše (nieže by to bola blbosť) ale pre MSTS je to proste nepotrebné.A nakoniec ČD je monopol, takže sa dá očakávať že si bude robiť čo chce, kde chce a kedy chce.Takže keby sa Jiří postavil dajme tomu aj na nos, tak ČD to urobia ako oni uznajú za vhodné a punktum.

Dobre nic som nepovedal, urcite ma kazdy svoj kus pravdy a je zbytocne to asi riesit, aj tak sa nic nedoriesi :wink: ... Uz som k tejto teme ticho...

A teraz znova o železnici:
Ivan.ps-ktorý hybrid padol v Zámkoch za Blonského obeť, nevieme ?

duuso napsal:
A teraz znova o železnici:
Ivan.ps-ktorý hybrid padol v Zámkoch za Blonského obeť, nevieme ?

Sorry, teraz som trochu mimo. :eek: :eek: :eek: Co presnejsie myslis???

Naposled editoval moderátor:
Dráčik: Je to 750.151 ... a aby sa naslo na Blonskeho, nechali sa zavesky (a tak ma pravidelne pojazd vytuneny drevenym klatom) ...

Kua Jano, Ty si básnik, buehehe :lol: . Však počuj Ivan, keď si Zámčan tak to nafoť a potom....naskinuj - šak víš jako né ? :lol:

duuso napsal:
Kua Jano, Ty si básnik, buehehe :lol: . Však počuj Ivan, keď si Zámčan tak to nafoť a potom....naskinuj - šak víš jako né ? :lol:

No jo, ja som Zamcan. Naskinovat? Keby to bolo take jednoduche... Aj ja by som uz rad prispel niecim do MSTS, aby som sa tu nepriživoval iba na praci inych... Uz som aj nieco jednoduchsie skusal, ale nedopadlo to nijako slavne :cry: :cry:

Skúšaj ďalej, "šak ona bude", jednoduché to nie je, to je pravda, ale každý raz začínal.

duuso napsal:
Skúšaj ďalej, "šak ona bude", jednoduché to nie je, to je pravda, ale každý raz začínal.

Vsak skusam, skusam, lebo ma dost štve ze mnoho ludi tu je aktivnych a nieco robi a ja sa len prizeram a cakam kedy co kto urobi a vymyslí. A niekedy sa citim, ze tu niektorych ludi iba vyuzivam a cakam na ich vytvory... Tak sa budem snazit a snazit a mozno raz aj ja niecim uzitocnym prispejem. :eek:

Back
Nahoře