Dílna a modely Jaroslav Skůra archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Dílna a modely Jaroslav Skůra

Rybkins napsal:
Nebude k Turbínce opět mazutový vůz?? :)

Hezký večer,
no, něco bych snad mohl splácat. Pokud by někdo měl nějakou vhodnou dokumentaci vozů Ra/Rah, příp. libovolného současného kotlového vozu, buď zde nebo do mailu.

Menší chyba na texture 164, na tabulce brzdícich hmotností je uvedena hnotnost 120 t, a na strankách je uvedeno 78 t.

Deterio napsal:
Menší chyba na texture 164, na tabulce brzdícich hmotností je uvedena hnotnost 120 t, a na strankách je uvedeno 78 t.

Hezký den,
malinko prostě při čekání a nic nedělání v dílně nabrala no, před zimou je to ale praktické, do jara bude zase jako proutek ;)

Jo, abych nezapomněl, pro zájemce dnes vyjel další kousek:

3853e71b35a8322b8e3f6824042548d2.jpg

Naposled editoval moderátor:

No kruci! Ty jedeš tři úúžasný modely v rozmezí několia málo dnů...tak už abych se s nima projel! Super práce!

Ahojda Jardo!

Nešlo by, prosím Tě, vyrobit i verze _ms k loko 380? Díky ;)

Mirku a nestačí na to jen úprava engu? Snížit výkon, odebrat definici ovládání sběračů a předefinovat světla? A nebo z toho udělat wag?

Nestačí. Je nutné upravit model.
Pakliže v .s souboru _ms vozidla mám nadefinovanou animaci sběrače, po připojení "přípřežního" elektrického vozidla a zdvihnutí sběrače se mi zdvihne i sběrač na nečinném vozidle. Jako úplně na škodu to není, loko sice může bejt neschopná ale může topit. Raději bych upravený .s soubor ;)

No tak tu animaci zruš přímo v *.s souboru. To není žádný problém.

Ahojda!

Měl bych dotaz. Některé modely od J.Skury nejdou po rozkomprimování .s souboru opět zkomprimovat. Vlastně jdou ale ve hře nejdou. Napíše to, že selhalo nahrávání modelu UID..... Nějak to oblbnout jde. Poradí někdo? Díky.

Čouda napsal:
Ahojda!

Měl bych dotaz. Některé modely od J.Skury nejdou po rozkomprimování .s souboru opět zkomprimovat. Vlastně jdou ale ve hře nejdou. Napíše to, že selhalo nahrávání modelu UID..... Nějak to oblbnout jde. Poradí někdo? Díky.

Napiš, o které modely jde, já ti je pošlu nekomprimované. Používám starou verzi conv3ds a ta tohle dělá. Na oplátku mi zase nabízí korektní konverzi do s-ka pro mou potřebu.

Výborně! Prosímtě jedná se o všechny laminátky a 350tky. Až zase budu mít "vrtací" chvilku, určitě na něco dalšího přijdu. Já moc děkuji, odkazy prosím do SZ.

Čouda napsal:
Ahojda!

To je jednoduché: Neser se do věcí, kterým nerozumíš. Tečka.

Musím, protože Jarda neuznává dohodnuté značení.

Čouda napsal:
Musím, protože Jarda neuznává dohodnuté značení.

A pak z toho vzniká takovýto bordel....jinak značené na original downloadu, jinak značené u aktivitáře....ještě, že neděláš aktivity :D

Eng, Wag, atd. je v pořádku. Spíše se jedná o přejmenování textur do stejného tvaru ;)

Protože bylo nutno z technických důvodů staré vlákno uzavřít a archivovat, pokračujte v diskusi zde.

Naposled editoval moderátor:
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře