Aktivity Samuel

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Samuel222
  • Datum začátku Datum začátku
Tak to já jsem to pochopil hned z názvu topicu, že se nejedná o prodej vysavačů a to nejsem moc chytrej.
Web je takový jaký ho autor udělal a svému účelu vyhovuje. Do soutěže se s ním přece nehlásí.
Místo zbytečných poznámek a mudrování jsem pěkně na odkaz kliknul a obě mise zajel.
Musím autora pochválit - vyloženě rosteš. Oproti své prvotině si autor vybral zajímavější úsek tratě, což je při krátké misi důležité. Opět je zde bohatý traffic, ale už časově odladěný. Myslel jse, že se jedná o dvě naprosto totožné aktivity, pouze s časově posunutým trafficem. Překvapení - obě aktivity se od sebe liší. Takže určitě se vyplatí zajet obě. Mě osobně se víc líbila noční (časově sedlo úplně přesně i EC) a hlavně jsem si pěkně srovnal rychlost s Pendolinem, takže souběžný příjezd do Svinova byl super. V denní variantě je zase obdobně vyřešen provoz protijedoucím cisternovým nákl. vlakem, ale tomu příjezdu s Pendolinem se to nevyrovná.
K aktivitám nemám co dodat a přeji hodně úspěchů v další tvorbě.
Snad jen drobná poznámka - nové aktivity patří do burzy a tyhle si to zaslouží taky.

Tak jsem projel Os3333. Mise je bez chyb, ale přeci jenom bych měl připomínku k prázdným nádražím Přerov a Hranice na Moravě. Nepůsobí to dobrým dojmem a ani dva trafficy to nezachrání. Zvlášť když v Přerově čekám caaa 4 min. Traffic je jinak načasován dobře, jen to chce jet co to dá. Trocha adrenalinu ale není na škodu.
Pokud začínám před peronem, musíš taky počítat s tím, že musím soupravu oživit, odbrzdit a taky do stanice dojet a to 1 minuta nestačí, ale to je jen drobnost.

Na svém webu postupně přibývají nové aktivity.
Již druhá v pořadí je k dispozici.

Back
Nahoře