Nejnovější aktivity

• S
    slanour reagoval(a) na příspěvek člena Alois Nebel ve vlákně CZSK verze 2.0 reakcí Lajk Lajk.
    Tady bych to spíš na omezení neviděl. Spíše bych doporučil zajít si k očnímu (není to myšleno jako urážka). Zjistil jsem, že něco...
  • S
    slanour reagoval(a) na příspěvek člena Howky ve vlákně CZSK verze 2.0 reakcí Lajk Lajk.
    A šak Dane použít ji nemušíš. Ovšem na volnou jízdu, Timetable, MP paráda. V aktivitě si to můžeš udělat po svém. Takže kde máš náké...
  • S
    slanour reagoval(a) na příspěvek člena Icik ve vlákně CZSK verze 2.0 reakcí Líbí se Líbí se.
    Vypustil jsem ven také posunovače, který vám udělá zkoušku brzdy - úplnou i jednoduchou. Výraziva nejsem znalý a berte tedy hlášky a...
  • Dan J.
    Dan J. odpověděl(a) ve vlákně Aktivity pro OR Dan J..
    VERZE 1.9.133, novější není a měla by jet pod 2.0.XX
    • RJ.jpg
  • Icik
    Icik odpověděl(a) ve vlákně CZSK verze 2.0.
    Já to řešit už nebudu. Pokud tohle nevidí, tak mají problém daleko větší a měli by ho řešit s lékařem. Místo, aby se řešilo, co to může...
    • zavada.jpg
  • Dan J.
    Dan J. reagoval(a) na příspěvek člena Klokan 35 ve vlákně CZSK verze 2.0 reakcí Lajk Lajk.
    Sorry, ale tohle je bohužel krok zpět s tou závadou na brzdě. Pod F9 hned člověk věděl na čem je. A u některých aktivit fakt není čas...
  • Dan J.
    Dan J. odpověděl(a) ve vlákně CZSK verze 2.0.
    Bavíme se k aktivitám, takže taky nic ve zlém, ale tyhle rady o návštěvě očního, si nechej laskavě od cesty. Děkuji.
  • Dan J.
    Hele, jde o to, že když hláškuji na prapirek a ne na volbu posunovač, chci pid F9 vidět vůz červeně. Nevidím důvod, proč to rušit. Jako...
  • Icik
    Sice nevím jak na barvičky, ale nechal jsem zobrazit slovo Závada! hned za číselném označením vozu. Takže je to tam 2x na řádku a víc...
  • Dan J.
    Dan J. reagoval(a) na příspěvek člena Alois Nebel ve vlákně CZSK verze 2.0 reakcí Haha Haha.
    Tady bych to spíš na omezení neviděl. Spíše bych doporučil zajít si k očnímu (není to myšleno jako urážka). Zjistil jsem, že něco...
  • Icik
    Nevím zatím jak. :rolleyes:
  • Howky
    Howky odpověděl(a) ve vlákně CZSK verze 2.0.
    A šak Dane použít ji nemušíš. Ovšem na volnou jízdu, Timetable, MP paráda. V aktivitě si to můžeš udělat po svém. Takže kde máš náké...
  • Dan J.
    Hoši, to je jak v EU tvl... fakt omezení natvrdo vnucená. @Icik neremcal bych, ale vždy se ozvu, když se začne něco používat, CO MUSÍM...
  • Howky
    Howky reagoval(a) na příspěvek člena nebulus ve vlákně CZSK verze 2.0 reakcí Lajk Lajk.
    Ak A nedali by sa v tej diagnostike farebne zvýrazniť, tak ako to bolo pod F9? Ptám se pro kamaráda :)
  • nebulus
    nebulus odpověděl(a) ve vlákně CZSK verze 2.0.
    Ak A nedali by sa v tej diagnostike farebne zvýrazniť, tak ako to bolo pod F9? Ptám se pro kamaráda :)
Back
Nahoře