Nejnovější aktivity

• Dan J.
    Dan J. odpověděl(a) ve vlákně Topírna.
    Ale přesně, jak píše @Martin S. Když se podívám do zápidu v act., je to hned vidět a kdyby si @ivořidič uráčil přečíst si v návodu pro...
  • Dan J.
    Dan J. reagoval(a) na příspěvek člena Venny ve vlákně Topírna reakcí Lajk Lajk.
    Jak ještě koukám, ten výpis ENGu z příspěvku 21 (1. okno) je zapsán - napřed název ENGu mašinky, až poté adresář, v němž se nachází...
  • Venny
    Venny odpověděl(a) ve vlákně Topírna.
    Jak ještě koukám, ten výpis ENGu z příspěvku 21 (1. okno) je zapsán - napřed název ENGu mašinky, až poté adresář, v němž se nachází...
  • Venny
    Venny reagoval(a) na příspěvek člena Dan J. ve vlákně Topírna reakcí Lajk Lajk.
    Ivoší, žádné consisty na Loose Consist NEJSOU! Motáš hrušky a jabka. Koukni se do Trainsetu, když otevřeš TSRE Con Editor: Najdi si tam...
  • krejca
    Nastala historická chvíle, podařilo se mi převést do DXT1 všechny fototextury terénu. Na obrázku je převod poslední z nich. Z těch 1100...
  • Dan J.
    Ivoši SAKRA! Naměň to v žádném TSRE. Očividně to buď nefunguje, nebo máš něco blbě. Najdi si jen tu lokomotivu v trainetu a v tom act...
  • Dan J.
    Ivoší, žádné consisty na Loose Consist NEJSOU! Motáš hrušky a jabka. Koukni se do Trainsetu, když otevřeš TSRE Con Editor: Najdi si tam...
    • ivos001.jpg
    • ivos002.jpg
  • Venny
    Podtržítko může být různého významu. Pokud se vyskytuje v názvech, musí tam být bezpodmínečně. Zápisy 'cd_703', 'cd703' a případně...
  • Venny
    Venny reagoval(a) na příspěvek člena Martin S. ve vlákně Topírna reakcí Lajk Lajk.
    Nemusí, ale ničemu tam nevadí. A pomáhá to překousnout složitější názvy složek s háčky, mezerami... ;)
  • Venny
    Ještě doplním, že v zápisech se uvozovky u složky a názvu ENGu nemusí nutně vyskytovat.
  • MERIDIAN
    MERIDIAN reagoval(a) na příspěvek člena Martin S. ve vlákně Topírna reakcí Lajk Lajk.
    Dokud si budeš myslet, že TSRE je trainset, daleko se nepohneš. ;) Simulátor používá strukturu složek, kterou je NUTNÉ dodržet. V...
  • MERIDIAN
    Teda smekám před Tvou pracovitostí a trpělivostí. Tohle je tak nudná práce, která zabere spoustu času a která vlastně ve hře není vidět...
  • MERIDIAN
    Já mám rád všechny tratě, které mám. A k anketě samotné, možná všichni ( kromě mě, protože používám jen volnou jízdu ) jezdí různé...
  • Deterio
    Deterio reagoval(a) na příspěvek člena Zbyněk Šemora ve vlákně Trať Berlín - Hamburk reakcí Haha Haha.
    Však model je vytažený a ještě doladěný. Chyběly tam převisy na budově nad povrchem. Ale to jen pro pohled při vjezdu do tunelu. Jinak...
  • Tom Kanka
    Nastala historická chvíle, podařilo se mi převést do DXT1 všechny fototextury terénu. Na obrázku je převod poslední z nich. Z těch 1100...
Back
Nahoře