Nejnovější aktivity

• S
    slanour reagoval(a) na příspěvek člena Ondra.H ve vlákně CZSK verze 2.0 reakcí Lajk Lajk.
    Tak si hráč zapne F4 a ví, jestli něco nepodělal.
  • S
    slanour reagoval(a) na příspěvek člena mikulda ve vlákně CZSK verze 2.0 reakcí Lajk Lajk.
    Ano, napíšeš tam ze které koleje na kterou pojede, a fíra je natolik inteligentní, že ví, za kterou výhybkou má zastavit. Případně když...
  • S
    slanour reagoval(a) na příspěvek člena Dan J. ve vlákně CZSK verze 2.0 reakcí Lajk Lajk.
    Takže kdyby to mělo být v aktivitě dle reálu, tak bych do písemné zprávy napsal, co mß fíra konkrétně dělat (myslím sólo traktor) a tím...
  • S
    slanour reagoval(a) na příspěvek člena TSRepaints ve vlákně CZSK verze 2.0 reakcí Lajk Lajk.
    Pred každým začatím posunu si vyrozumený. Bez toho posun ani nezačne. Výpravca,alebo vedúci posunu ti oznámi kam sa ide, čo sa tam bude...
  • Dan J.
    Dan J. odpověděl(a) ve vlákně CZSK verze 2.0.
    Jo, nechal jsem se unést TSRE Con Editorem, kde můžeš psát do nekonečna, ConBuilder ti to prostě nedovolil. Ale divím se, že nepadnul...
  • Zbyněk Šemora
    Zbyněk Šemora odpověděl(a) ve vlákně CZSK verze 2.0.
    Dane, porušil jsi zákony této hry. Tak dlouhé názvy být nesmí. To se učí už v první třídě MSTS. Cituji od znalého člověk komunity: název...
  • Dan J.
    To je sraboch... :)
  • Dan J.
    Dan J. reagoval(a) na příspěvek člena Icik ve vlákně CZSK verze 2.0 reakcí Lajk Lajk.
    Zřejmě se pohnul vlak a posunovač se lekl. Vlak by se neměl vůbec hnout při zkoušce.
  • t.javurek1
    To už je tak dlouho? Od posledního vystoupení? Ještě jsme před dvěma lety hráli 2x na vernisáži a od té doby nic. Až letos na přání jsem...
  • Icik
    Icik odpověděl(a) ve vlákně CZSK verze 2.0.
    Zřejmě se pohnul vlak a posunovač se lekl. Vlak by se neměl vůbec hnout při zkoušce.
  • Dan J.
    Load před brzdou a zkoušku dodělal. EDIT: Teď si uvědomuji, jeden rozdíl, uvědomil jsem si, že jsem mírně z kopce a při zkoušce jsem...
  • Dan J.
    Dan J. odpověděl(a) ve vlákně Open Rails - galerie obrázků a videí.
  • Dan J.
    Ahoj @Icik a zas něco.... :) Uplná zkouška brzdy a posunovač mi dal odbrzdi a pak se zasekl. Přitom mám normálně odbržděno. Zkouška...
    • brzda.jpg
  • Dan J.
    Dan J. reagoval(a) na příspěvek člena Dodo ve vlákně CZSK verze 2.0 reakcí Lajk Lajk.
    Mne takéto niečo urobilo napríklad to keď mal consists veľa znakov čo pozerám tvoj názov consistu je dosť dlhý. Či máš aj ten druhý...
  • Dan J.
    Jo, to bude ono.
Back
Nahoře