ŽSR 169 Košice-Hidasnémeti

Radenie vlakov Košice-Hidasnemeti podľa ZCP:
362 - R 412/413, R 536/537, IC 1532/1533
363 - R 380/381 Os 7200, 7201, 7202, 7203, 7205, 7210, 7211;
460 - Os 7220, 7221;
812 - Os 7228,7229;
Nákladné vlaky: KE-HI rušne r. 363;
KE-Čaňa - 131

Dotaz na zssk_Has a Matýskova odpověď skončily v Burze - kdyby to náhodou někdo hledal i pro jinou trať.

Martens

Ad Perinakx: to CD som instaloval , ale strasne vela s. suborov mu chyba. Aspon to vypisuje. Je mozne ze nebol kompletny global, alebo mi to jednoducho nestiha comp?

AirVolk napsal:
Ad Perinakx: to CD som instaloval , ale strasne vela s. suborov mu chyba. Aspon to vypisuje. Je mozne ze nebol kompletny global, alebo mi to jednoducho nestiha comp?

Je možné a isté že je to kvôli PC, ale tak ak máš nainštalovaný MSTS BIN tak by to malo bežať v pohode myslim. :roll:

radenie vlakov

ASP napsal:
Radenie vlakov Košice-Hidasnemeti podľa ZCP ...

ano a na manipulaku jazdi do cane aj zamracena, na nakladoch namiesto dvojicky aj sestkolo a na os/r aj gorila... ten ZCP je nejaky... nerealny.

Re: radenie vlakov

jeffer napsal:
ASP napsal:
Radenie vlakov Košice-Hidasnemeti podľa ZCP ...

ano a na manipulaku jazdi do cane aj zamracena, na nakladoch namiesto dvojicky aj sestkolo a na os/r aj gorila... ten ZCP je nejaky... nerealny.

Budem trošku off-topic. Na Mn Zvolen - Fiľakovo mali jazdiť 773 a čo tam behá v skutočnosti ? 742, 771, 751/2 ...

bob57_cz napsal:
Puma17 napsal:
Robo napsal:
Duuso: Mrkni na adaptér, aký má rozsah, Ten môj je schopný žrať šťavu od 100V do 240V.
ak je to pravda s tymi jednosmernym napatim 110V, tak si ten adapter mozes nechat doma. adapter totiz potrebuje striedave napatie.
Není pravda!!! Adaptér se spínaným zdrojem má přímo na vstupu usměrňovač, takže je mu fuk, na jaký druh napětí je připojen, pouze se musí dodržet maximální přípustné napětí.

Darmo, Puma je expert na vec, zažil to, načo mu to vyvracať ...

Naposled editoval moderátor:
Robo napsal:
bob57_cz napsal:
Puma17 napsal:
Robo napsal:
Duuso: Mrkni na adaptér, aký má rozsah, Ten môj je schopný žrať šťavu od 100V do 240V.
ak je to pravda s tymi jednosmernym napatim 110V, tak si ten adapter mozes nechat doma. adapter totiz potrebuje striedave napatie.
Není pravda!!! Adaptér se spínaným zdrojem má přímo na vstupu usměrňovač, takže je mu fuk, na jaký druh napětí je připojen, pouze se musí dodržet maximální přípustné napětí.

Darmo, Puma je expert na vec, zažil to, načo mu to vyvracať ...
co je na tom smiesne ? sak robim s elektronikou.

Mel bych takovou prosbu, k trati jsou i aktivity ale ty neodpovidaji trainsetu BP, mohly byste prosim uvest, kde modely sezenu, napriklad nevim, kde sezenu model ZSSK_Amee_3. Jsem uplny laik a prepisovat a vrtat se v consistech nebudu. A myslim si, ze aktivitari by meli dodrzet urcite normy a uvadet nejake readme, kde ty modely sezene obycejny laik. :mad:

Čuřil napsal:
Mel bych takovou prosbu, k trati jsou i aktivity ale ty neodpovidaji trainsetu BP, mohly byste prosim uvest, kde modely sezenu, napriklad nevim, kde sezenu model ZSSK_Amee_3. Jsem uplny laik a prepisovat a vrtat se v consistech nebudu. A myslim si, ze aktivitari by meli dodrzet urcite normy a uvadet nejake readme, kde ty modely sezene obycejny laik. :mad:

Ak máš ConBuilder, tak sa pokús dosadiť iné Amee.

Ja sa často nejakým zháňaním "exotických" modelov nezdržujem, jednoduchšie je ich vymeniť za niečo podobné ( často to má autor aktívity iba ináč označené ). Existuje niekoľko vhodných programov na úpravu consistov, napr. jednoduchý Activity Analysis ( ten sám používam ), alebo komplexnejší ( a trochu komplikovanejší ) Con Builder.

perinakx napsal:
AirVolk napsal:

Je možné a isté že je to kvôli PC, ale tak ak máš nainštalovaný MSTS BIN tak by to malo bežať v pohode myslim. :roll:

Aha. Ja som od MSTS davno odbocil a teraz sa trocha vraciam aj kvoly tvojej trati. Takze Bin urcite nemam. Skusim nahodit a uvidime.

Hezke odpoledne, chtel bych se zeptat autora trate, jestli vyhledove bude trat rozsirovat dal do Madarska, treba do Miskovce ? :idea:

Čuřil napsal:
Hezke odpoledne, chtel bych se zeptat autora trate, jestli vyhledove bude trat rozsirovat dal do Madarska, treba do Miskovce ? :idea:

Pokiaľ mi je známe jeho stanovisko, tak nebude.

Robo napsal:
Čuřil napsal:

Pokiaľ mi je známe jeho stanovisko, tak nebude.

Aha, tak diky za odpoved, ted jsem si uvedomil, ze stavet realne trate do Madarska je velky problem, protoze sehnat planky stanic, kilometrove polohy, atd je dost velky problem, proto asi Madari radsi stavi fiktivni trate. Ale i tak dekuji za odpoved. :wink:

Aha, tak diky za odpoved, ted jsem si uvedomil, ze stavet realne trate do Madarska je velky problem, protoze sehnat planky stanic, kilometrove polohy, atd je dost velky problem, proto asi Madari radsi stavi fiktivni trate. Ale i tak dekuji za odpoved. :wink:

A to máš odkiaľ ???

Mne napríklad na požiadanie jeden maďarský kolega natočil video z lokomotívy v úseku Szob-Budapest nyugati, aký problém?

Back
Nahoře