Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já jako stavitel tratí do MSTS konstatuji, že jakékoli vydání trati nebo aktualizace se nedá naplánovat. Normální smrtelník nepochopí, jak je vše zdlouhavé a časově náročné. Stačí nějaký nečekaný problém nebo objevení chyby a vydání trati (nebo aktualizace) se odsune i o několik týdnů. A ten , kdo má rodinu, tak odklad může být i půl roku a víc nebo i nikdy.jeffer napsal:v polke januara to vyzeralo, ze termin vydania je za dverami a dnes? ticho po plesine (citujuc jedneho znameho)
aspon aky je stav?
NEDOČKAVEC!!!jeffer napsal:v polke januara to vyzeralo, ze termin vydania je za dverami a dnes? ticho po plesine (citujuc jedneho znameho)
aspon aky je stav?
Pane Jiří, až ukážete, že něco umíte, tak potom se klidně smějte.....Jiří Maxa napsal:Tak teď tuto trať stahuji a má to necelých 0,5 GB, doufám,že ta trať za něco bude stát,když má tak velkou kapacitu dat![]()
![]()
![]()
Martine, to už snad nemá cenu ani komentovat....Martens napsal:Pane Jiří, až ukáže, že něco umíte, tak potom se klidně smějte.....Jiří Maxa napsal:Tak teď tuto trať stahuji a má to necelých 0,5 GB, doufám,že ta trať za něco bude stát,když má tak velkou kapacitu dat![]()
![]()
![]()
Martens napsal:Pane Jiří, až ukážete, že něco umíte, tak potom se klidně smějte.....Jiří Maxa napsal:Tak teď tuto trať stahuji a má to necelých 0,5 GB, doufám,že ta trať za něco bude stát,když má tak velkou kapacitu dat![]()
![]()
![]()
Martens : Jsem si tam opravil překlep.....pokud to vyznělo jinak, narážka měla být na pana Jiřího
Mluviti stříbro, ale mlčeti zlato ! Problém je v tom, že niekto sa z ľudovej múdrosti a rokmi overenej pravdy nikdy nepoučí ...Jiří Maxa napsal:To bylo myšleno v tom smyslu,že když už stahují taková kvanta dat,tak,že aspoň by ta trať měla být super ještě lepší nebo srovnatelně stejná jako trať Blava-Praha. Ono by se taky mohlo stát,že stáhnu 0,5 GB, můj ISP provider nebude moc pak nadšený a já z tý tratě nebudu mít nic,tedy nemusí se mi líbit. Toť vše, stále stahuji, jelikož se mi teď vlivem agregace snížila rychlost,takže za půl hodiny už bych to měl mít staženo.![]()
Jiří Maxa napsal:To bylo myšleno v tom smyslu,že když už stahují taková kvanta dat,tak,že aspoň by ta trať měla být super ještě lepší nebo srovnatelně stejná........
A já si naivně myslel, že pan Jiří pod novým nickem zmoudřel. Dokonce to i sám sliboval. No nic, mýliti se je lidské... Ale proč krucinál to nezmoudření máme odsrat my, co jsme v tom nevinně?Jiří Maxa napsal:Tlo myšleno v tom smyslu,že když už stahují taková kvanta dat,tak,že aspoň by ta trať měla být super ještě lepší nebo srovnatelně stejná jako trať Blava-Praha. Ono by se taky mohlo stát,že stáhnu 0,5 GB, můj ISP provider nebude moc pak nadšený a já z tý tratě nebudu mít nic,tedy nemusí se mi líbit. Toť vše, stále stahuji, jelikož se mi teď vlivem agregace snížila rychlost,takže za půl hodiny už bych to měl mít staženo.![]()
Dovolím si odpovedať za Jiřího: namiesto huby majú riť a ich vypovedané myšlienky stoja za hovno. No a značná časť z nich má namiesto šedej hmoty v hlave hmotu hnedú a zapáchajúculatich napsal:Vay pane Jiří a někteří naši zaákonodárci máte společnou vlastnost.Hádejte kterou?