Kosmos

zsbeer

Cestující
Ludia! Tak tento program mi výrazne urýchlil MSTS. Na fóre som čítal, že ak si defaultnú oblohu zmením, zníži sa mi trochu FPS. Tak som skúsil, či to funguje aj naopak. Už vylepšené nebo som si zmenil za klasické. A ako tak kukám, tak na Trati 321 sa mi FPS zvýšilo z pôvodných 4 až 7 na 9 až 14 . Pôvodne to vyzeral lepšie,ale aspoň že to menej seká

Naposled editoval moderátor:
Ten program je fajný, už ho mám vyzkoušený,ale velký pozor ! Odzkoušel jsem si to na trati 321.Pokud chcete zpět defaultní oblohu od Stavitelxx-e a dáte restore, pak se proklíkáte až do okna What to Restore ?
Za žádnou cenu neklikejte na tlačítko Or : Restore all the original environments. Pokud to uděláte, jako jsem to udělal já, tak jste doslova v pr......., protože při spuštění tratě vám to bude hlásit " Selhala inicializace terénu ".
Máte pak dvě možnosti, znovu nainstaloval příslušnou trať do složky Routes/není nutná reinstalace MSTS včetně aktualizací a nebo rovnou v programu Kosmos, si vyberte jinou oblohu a ta už vám zůstane.

Ale jinak fakt dobrý program.

Edit : Ještě jsem zapoměl dodat, že pokud dáte Restore all the original environments, tak musíte nejenom vybrat novou oblohu, ale pochopitelně i oblohu pro jiná čtveroroční období. Pokud dáte jenom na léto a chcete si spustit trať na jaře, opět vám to bude hlásit Inicializace terénu selhala

Back
Nahoře