Lokomotiva nema v hre niektore casti!!!

Stav
nelze přidat další příspěvky.

Ivan.ps

Hradlař
Cawte. Mam taky problem (neviem ci to bez fotky pochopite ale pokusim sa vam to vysvetlit). Ked si v hre pustim lokomotivu ZSSK_183 (zatial sa mi to stalo iba pri tejto), tak na nej nie je zberac, svetla, narazniky a ked sa na nu pozriem pohladom vonkajsej kamery, tak okna kabiny su uplne priehladne a vidiet druhu stranu nastupista. A pritom ked som tu lokomotivu pozeral v Con Buildery, tak sa mi tam zobrazila uplne v poriadku. :cry:

A este som si vsimol dalsiu vec, ze lokomotivy rady CD_181 nemaju vobec narazniky (To som si vsimol v Con Buildery). Da sa s tym nieco robit?

Lokomotivy su stiahnute zo stranok p. Semory

183

Pokud se jedná o model lokomotivy řady 183(2) od Johnze a jejich barevných mutací všechny popisované části jsou u modelu doplněné jako freightanim.Při zobrazování v sview je nutné i tento freightanim zobrazit také.Pak bude vše ok.

U lokomotiv řady 181 což je vlastně jen původní model ruského autora jsou nárazníky řešeny také jako freightanim(samostatný objekt).U těchto lokomotiv doporučuji zkontrolovat eng soubor jestli odkaz na freightanim obsahuje.Pokud ne je nutné tento odkaz doplnit.Tuším,že model nárazníků na tento stroj byl prací pana Poláka a lze jej nalézt na jeho stránkách.

Takze ta 183 je 183.003-3 zo stranky p. Semory

Zatial som s modelmi, ktore boli na stranke p. Semory nemal skoro ziadne problemy takze neviem kde je chyba.

Takze som na to mrkol a ten naraznik je ako samostatny objekt. Ale v eng. subore tu nie je na neho odkaz. Ako si tam mam ten odkaz dat??? Este sa c tom velmi nevyznam!!!Dakujem

181,183

Takto vypadá zápis v engu:

Wagon ( zssk_183003
comment ( upravil Ppoollll, Jacek - verze 1.0 )
Type ( Engine )
WagonShape ( zssk_183003.s )
Freightanim ( xxxxxxxxx.s 1 1 )

Místo xxxxxxxxx.s doplň název tak jak ten objekt tedy freightanim máš v ve složce pojmenovaný.Třeba nárazník.s a podobně.....To platí pro tu 181.U Johnze tedy jeho modelu by ten zápis měl být v pořádku už při stažení pokud jsi nějaký ten soubor nepřejmenoval sám.

Ivan.ps napsal:
Takze som na to mrkol a ten naraznik je ako samostatny objekt. Ale v eng. subore tu nie je na neho odkaz. Ako si tam mam ten odkaz dat??? Este sa c tom velmi nevyznam!!!Dakujem
Nic nekomplikuj, stáhni si z mých stránek cd_181.rar nebo od Karla z msts.sinus a tam je vše jak má být. Pokud máš DVD s tratí, tam je to také správně, odjakživa. Nebo zssk_183. (cd_183 v BP není).

Zbyněk Šemora napsal:
Ivan.ps napsal:
Nic nekomplikuj, stáhni si z mých stránek cd_181.rar nebo od Karla z msts.sinus a tam je vše jak má být. Pokud máš DVD s tratí, tam je to také správně, odjakživa. Nebo zssk_183. (cd_183 v BP není).

Ved ja som to stahoval z vasich stranok. A ked sa pozriem na eng. subor, tak tam to je normalne napisane - je tam dobra cesta k narazniku, ale v con buildery to aj tak nezobrazi naraznik. Neviem ci nebude nejaka chyba v tom s. subore

Model si nezobrazuješ přímo v CB. CB si spouští ShapeViewer a ten v první fázi zobrazí jen "hlavní" model. Chceš-li zobrazit i další části vozidla přidaná jako Freightanim (nárazníky, můstky) musíš v SV zobrazit model vozidla, pak stisknout klávesu F3, nalistovat model doplňku a přidat ho tak ke zobrazenému modelu vozidla.

NO takze som zistil ze chyba bola v tom, ze som mal zapnutu kvalitu zobrazenia vlaku na 2/3 a vtedy sa mi to nezobrazovalo. Musel som to dat na 3/3, teda na maximum. A v tom SV som o tej F3 nevedel, takze aj to mi uz ide bez problemov, takze dakujem vsetkym, ktory mi pomohli. :)

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře