G
Guest
Host
Před 4 hodinami jsem si udělal rychlokvačku aktivitu ( bez trafficu, bez LS) z Přerova do Českého Těšina přesně podle jízdního řádu rychlíku 431 Kysuca. Vyjel jsem přesně nejen podle MSTS času, ale i v reálu, tedy podle času co jsem měl na mobilu a v nastavení Windows. Abych nebyl na zastávkách moc brzo, jelikož trať v MSTS je o něco kratší než v reálu,tak jsem jel hodně pomalu, stejně jsem dorazil tak akorát. Jenomže při zastavení v Suchdolu nad Odrou jsem si otevřel internet ( klávesa ALT+TAB), tím pádem se zvětšoval rozdíl mezi časem v MSTS a v reálu ( bohužel pokud mám zapnutý MSTS a přepnu do Windows bez ukončení MSTS, tak se hodiny zpauzují a rozjedou se při návratu do MSTS, takže všiml jsem si, že podle grafikonu ČD a poloze vlaku má tento vlak zpoždění 30 min vzhledem k výlukám mezi Brnem a Kojetínem. Jinak ostře sledované vlaky a polohu vlaku se dájí najít na stránkách jizdnirady.atlas.cz Mezitím co jsem stál v S.N.O. vlak teprve přijel do Přerova.
Tak jsem si řekl, musím vyrovnat čas a schválně jsem před vjezdem do Studénky simuloval předstíral, že mám bloknutý návěstidlo a zůstal jsem stát na trati 10 minut mezitím jsem dělal osobní potřebu. Pak jsem ještě dalších
5 minut stál ve Studénce a loudavým krokem 60 km/h jsem se sunul na Ostravu Svinov pak jsem nabral 21 minutové zpoždění, přesto jsem měl až 6 minutový náskok, dál zpomalit už to nešlo a tak jsem dorazil do Českého Těšína s 22 minutovým zpožděním a můj sledovaný vlak měl 30 minutové zpoždění.
Právě se dívám na http://jizdnirady.atlas.cz/Delay.asp?cl=C&tt=2&i=17282&s1=28612&s2=16146 a můj sledovaný vlak již nabral 38 minutové zpoždění.
Určitě to nebude moje poslední aktivita, která bude synchronizovaná s realným časem. A jelikož to bylo aktivita bez trafficu a LS, vůbec mi ani jednou aktivita nespadla, až na to občasné cukání to šlo.
Důkaz, že se hodiny v MSTS zpožďují oproti reálu je
jasný. Když jsem vyjížděl z Přerova, měl jsem na mobilu nastavený přesný čas 13:58. Když končila aktivita, tak v MSTS byl čas o 4 minuty opožděn ve srovnání s časem na mobilu.
Tak jsem si řekl, musím vyrovnat čas a schválně jsem před vjezdem do Studénky simuloval předstíral, že mám bloknutý návěstidlo a zůstal jsem stát na trati 10 minut mezitím jsem dělal osobní potřebu. Pak jsem ještě dalších
5 minut stál ve Studénce a loudavým krokem 60 km/h jsem se sunul na Ostravu Svinov pak jsem nabral 21 minutové zpoždění, přesto jsem měl až 6 minutový náskok, dál zpomalit už to nešlo a tak jsem dorazil do Českého Těšína s 22 minutovým zpožděním a můj sledovaný vlak měl 30 minutové zpoždění.
Právě se dívám na http://jizdnirady.atlas.cz/Delay.asp?cl=C&tt=2&i=17282&s1=28612&s2=16146 a můj sledovaný vlak již nabral 38 minutové zpoždění.
Určitě to nebude moje poslední aktivita, která bude synchronizovaná s realným časem. A jelikož to bylo aktivita bez trafficu a LS, vůbec mi ani jednou aktivita nespadla, až na to občasné cukání to šlo.
Důkaz, že se hodiny v MSTS zpožďují oproti reálu je
jasný. Když jsem vyjížděl z Přerova, měl jsem na mobilu nastavený přesný čas 13:58. Když končila aktivita, tak v MSTS byl čas o 4 minuty opožděn ve srovnání s časem na mobilu.
Naposled editoval moderátor: