Aktivity POISON

Tak jsem se tréninkově dal do oprav aktivit po aktualizaci na verzi 26 a pěkně od roku 2015 dolů, takže něco už je opraveno. Pro ostatní opraváře, chybné trasy jsou z Přerova do Svinova, ze Žiliny do Vrútek a největší problém je mezi Řečany nad Labem a Přeloučí ve směru na Pardubice, zde to nelze opravit přetažením, ale je třeba definovat trasu znova, což je zdlouhavé, ale jde to. Další poznatky z oprav ještě dodám až kouknu na další části trati.

Všechny mé aktivity pro trať 321 jsou upravené na aktualizaci 26, opravené nejsou pouze ty, které prochází rozbitým ÚnO a jsou v tabulkách označeny červeně, smazal jsem bez náhrady EC Varsovia, která byla neopravitelná a se kterou jsem zápolil od včera až do dnes, kdy jsem asi po 30 pádech editoru usoudil, že půjde do koše. Některé kousky opravu nepotřebovaly, takže mohou vyhazovat databázovou chybu. Pokud by někdo narazil na problém, tak hlaste.

No a po útrapách s editorem jsem jej otevřel znovu tentokrát ke tvorbě a začal jsem tvořit Rx 761 Vyšehrad, musím říci, že úsek Hořovice Beroun je jako v reálu, jen to FPS je tragédie, pokud narvu Beroun náklady, nejspíše neprojedu, když teď s jedním traffic vjíždím do Berouna na FPS 9-10. No nějak to snad zvládnem a zítra nebo v pondělí by mohl rychlíček na světlo bóží.

761_002.jpg 761_005.jpg

Ve čtvrtek 8.4. dorazí HW podpora, aby se MSTS v tomto úseku tolik nesekalo a pak budu pokračovat ve tvorbě, kterou jsem byl oproti původnímu plánu nucen přerušit.

Ne myslel jsem manipulák ze Zlatých Hor s bardotkou, na rychlík se zatím nechystám, možná někdy až nebude nálada na něco jiného.

Pán Poison,
Nebolo by možné časom niečo podobné spraviť ?
1428751972.jpg
nemusí to byť na tom istom úseku , ten istý vlak ,tie isté mašiny,dalo by sa to spraviť aj na obrat jeden vlak tam,posun, druhy naspäť...
ja len tak,či by si mohli prisť časom na chuť aj "slovenskí nafťáci"...

Děkuji Ti, "poisone", za překrásný rychlík Rx 761 Vyšehrad, situovaný do nejkrásnější trati, která kdy byla vydána. Alespoň pro mne. Je to úplná pohoda řídit rychlík a jet po krásné trati. D ě k u j i ! ! !

Není zač, i já jsem si to po dosazení grafiky užil, ta trať je luxusní. Ani jsem nikam nechvátal, abych na Smíchově nečuměl, nejvíc mne dostalo FPS 33 na Vyšehradě, když v udolí Berounky jsem se pral i s desítkou. Moc pěkný, teď se podívám na Pn s EXRA strojem na novém useku Přerau Ova. Díky ;-)

Tak som akurát dohral aktivitu Rx761 a musím povedať že má príjemne potešila pre mňa asi z najkraších úsekov v Českej Republike aspoň potom čo som si tadiaľ prešiel fakt Poison ďakujem za tú aktivitu :)

Díky, jsem rád, že se líbí i jednoduchá úloha bez mimořádností ;-)

Právě probíhá finální test první části tak snad dobře dopadne.

exra.jpg

Právě jsem zastavil s lokomotivou Expres Rail 390.001 u návěstidla v Nedakonicích a jsem nadšen. Tvoje první část aktivity Pn 344818 je vynikající. Již se těším jako malý kluk na její druhou část. Perfektní ! ! !

Back
Nahoře