Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jistý nejmenovaný zde všem starším členům hodně známý člověk jinde prohlašoval, že moje tratě jsou jen holé louky osázené originály od modelářů. Jelikož to tady denně z povzdálí sleduje, tak jsem mu chtěl ukázat, že nemá pravdu.Čouda napsal:No, paráda! Koukám, že i Zbyněk zapracoval na krajince.
Ale Zbyňku vidíš, že díky nim se tvoje trať krásně rozrůstá...Nebýt Pit(bul)a, neměli bychom tak krásné modely historické benešovské trati. Nebo Aleš Sláma - nebýt jeho, vím, že by ses nepouštěl do tratí na Letohradsku Atakdále atakdále....Mohl bych pokračovat do aleluja.Zbyněk Šemora napsal:na neplánované tratě mne směrují modeláři...
Zbyněk Šemora napsal:Takže jestli někdo máte nějaké video skrz Tábor i na opačné zhlaví sněr Budějovice, asi by se to to do budoucna hodilo. Ale opravdu do budoucna, do vánoc jsem bez šance tyto koleje položit
Jasně, jeden dobrý člověk mi poslal video z Tábora do Strančic postaru. Sice bylo dělané pro jiné účely, ale je dostačující. V Táboře mám tímto jen pražské zhlaví. Hodil by se i směr opačný, ale když nic jiného nebude... Však mám trenink z Letohrad - Lichkov. Letecké mapy s vytrhanými kolejemi a video jen z You Tube v kostečkové kvalitě a ještě z ruky. Pak další video skrz špinavé zadní okno plus sluníčko do tohoPepa z Nuslí napsal:Zbyňku, máš dokumentaci starého úseku?