Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Stavitelxx napsal:
... Výhledově se plánuje ... nebo z Vrútek do Zvolena, nic jiného. ...
Tento úsek je velice atraktívny, ale stavebne velice náročný. Každopádne budem držať palce, aby sa ti podaril, super by boli obe vetvy, cez Banskú Bystricu aj cez Hronskú Dúbravu. Stanicu Hronská Dúbrava mám v úmysle postaviť pre Jeneho trať ZSR150, keďže je to jednoúčelová stavba, využila by sa dvojnásobne :wink: :lol:

Naposled editoval moderátor:
Myslím že po aktualizácii č.4 by to až tak veľký problém pre autora nemal byť...Však on vie, je to len na ňom.

Stavitelxx napsal:
Jiří, dal jsem ti tam tu fotku ještě jednou, tak se na ní podívej, teď snad poznáš, že to návěstidlo je na nástupišti, je 70 metrů před koncem nástupiště!

Výhledově se plánuje trať do České Třebové, do Košic a pak buď z Žiliny do Bratislavy, nebo z Vrútek do Zvolena, nic jiného.

A všiml sis dobře, že koleje do Zábřehu už jsou postavené, ale neprojedeš tam, až za 10 dní :D

Je to tak, nevšimnul jsem si tu vrstvu sněhu co zakrývá nástupiště, myslel jsem si, že tam ten perón není, ale je tam. Jinak nevím jak to bylo myšleno, ale ze Zábřehu se dostanu vlakem, ale chybí tam objekty,nádražní budova, jsou tam jen koleje, jinak protáhnout to do Bratislavy ? To je škoda ne ? Proč raději to neprotáhnout z Horní Moštěnice do Otrokovic a nebo rovnou do Břeclavi, tam to pak může navazovat na Zbyňkovu trať.

Z Vrútek do Zvolena to není ani tak náročné postavit v MSTS, jako spíš posbírat materiály k této trati, nedovedu si představit, jak bych tam prošel všechny ty tunely, ještě k tomu, když je to jednokolejná trať...

Jiří tak se zkus ze Zábřehu dostat vlakem, vybouráš se ještě před Mohelnicí. A kdyby se ti nějak podařilo dostat za Mohelnicí, tak se vyrýpeš u Štěpánova :D

Stavitelxx napsal:
Z Vrútek do Zvolena to není ani tak náročné postavit v MSTS, jako spíš posbírat materiály k této trati, nedovedu si představit, jak bych tam prošel všechny ty tunely, ještě k tomu, když je to jednokolejná trať...
Tak na to už existuje video, oboma smermi ... nakoniec neni problém sa tam zas vybrať ... presná mapa aj s trasovaním je na nete

Tax napsal:
Stavitelxx napsal:
Tak na to už existuje video, oboma smermi ... nakoniec neni problém sa tam zas vybrať ... presná mapa aj s trasovaním je na nete

Toš to mění situaci. Můžeš mi říct, kde na netu je přesná mapa s trasováním? A kdo má video?

Martine zapoj do sbírání dokumentů Mirece,je Zvolenskej a myslím,že si najde velmi rád čas na to,aby vyrazil do terénu s foťákem. :wink:
Miro promiň. :D

Video z B.Bystrice po Štubňu odb. + polohové plány,nejaké foto satelitné snímky...cca 90MB dokumentácie ti môžem poskytnúť ak sa do toho pustíš,chcel som sa ja do toho pustiť,ale takto môžem ísť z B.Bystrice na Brezno a ak by sa zadarilo tak aj ČHŽ,len u mňa to trochu dlhšie trvá...

poison napsal:
Martine zapoj do sbírání dokumentů Mirece,je Zvolenskej a myslím,že si najde velmi rád čas na to,aby vyrazil do terénu s foťákem. :wink:
Miro promiň. :D
To by nemal byť väčší problém, ako hovorí Jene, mapa vraj tiež je na nete.Ale myslím že sú to skoré úvahy.Banská Bystrica je ešte takmer skoro rozkopaná (ide sa dávať nový most), elektrifikácia tiež finišuje.Ale keď to Martin doťiahne komplet až do Košíc určite by som bol rád keby sa vidal na trať 170. :D

foto

pre Stavitelxx,

Ak bude treba nieco fotit od Zvolena po Vrutky neni problem pofotim zapojim do prace aj Mirca,
Co sa jedna o tie plany stanic stale sa na tom pracuje ale uz coskoro budu.

Kosice som tiuz poslal tka dufam ze ich bude omnoho viac

Stavitelxx napsal:
Jiří tak se zkus ze Zábřehu dostat vlakem, vybouráš se ještě před Mohelnicí. A kdyby se ti nějak podařilo dostat za Mohelnicí, tak se vyrýpeš u Štěpánova :D

Tak máš pravdu,opravdu se mi nepodařilo projet Mohelnici ( nevěděl jsem co mne čeká, tak jsem jel kolem 100 km/h a pak jsem brutálně vykolejil díky stavbařům )směrem na Olomouc ze Zábřehu, nechápu proč tu trať máš tak rozbouranou ? Myslel jsem si, že do úplné aktualizace by to stačilo alespoň bez objektů jezdit na vyšší FPS ze Zábřehu do Olomouce ! Ale asi chápu co bylo záměrem, aby člověk tudi nejezdil a počkal si, až to bude práce hotová, ( je to asi to samý, jako když se člověk dívá na nějaké dílo malíře na rozmalovaný obraz a malíři to nemají rádi, proto před očima diváků zakrývají své dílo,jelikož to ještě není hotovo )

Přesně tak, nechci aby mi někdo jezdil po rozestavěné trati.
Navíc při jízdě bez krajiny věnuje uživatel maximální pozornost právě kolejím a v těch se vždy vyskytují nějaké chyby a nepřesnosti.
Při jízdě na dodělané trati je soustředěna pozornost především krajině, takže drobné nedostatky v kolejišti se ztratí...

Tak máš pravdu,opravdu se mi nepodařilo projet Mohelnici ( nevěděl jsem co mne čeká, tak jsem jel kolem 100 km/h a pak jsem brutálně vykolejil díky stavbařům )směrem na Olomouc ze Zábřehu, nechápu proč není hotovo )[/quote]

Když už jsi u toho proč jsi nemohl projet.Proč jsi vůbec tudy jezdil s Lochneskou?Copak jsi ji tu někdy viděl?Pokud jsi teda zrovna nejel z Pars-u.Ale projet by jsi tu normálně mohl neb se výluka týká pouze jedné koleje.A menší dodatek pro Martina,pokud je to už definitivní,nemohl by jsi na tom předávacím kolejišti tam dát toho angličana?Thannks.Jinak poklona tvé práci

O jaké výluce jedné koleje je řeč?
A můžeš upřesnit, jakého angličana? Asi mi něco uniklo, ale o žádném angličanovi na tom předávacím kolejišti nevím... kde? :eek:

No jedná se o výluku 2 tk. Mohelnice-Lukavice.Že se tam Jiří vysekal s lochneskou.Ten angličan byl v místech jak máš zaústění vlečky skrz první kolej a napojen do koleje druhé.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře