MSTS na notebooku

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Koslok
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
K

Koslok

Host
Zdravím, mám problém, MSTS skvělé ale mám ho teď na notesu a při zastavení mi jaksi chybí enter na numerické klávesnici jenž je v aktivitách s os vlaky dost potřeba, dá se m MSTS nějak přenastavit toto nastavení, nebo je ještě jiná klávesa která me stejnou fci jako výše zmiňovaný enter? Dík za nfo

jo jde to přenastavit...ale mě na mém notebooku to jde normálním klasickým enterem nad shiftem;-)...

Hawk napsal:
jo jde to přenastavit...ale mě na mém notebooku to jde normálním klasickým enterem nad shiftem;-)...

Když už jsme u toho, dá se např. živák přenastavit na klávesy Ctrl? Mě se to nikdy nepovedlo.

Jacek napsal:
Hawk napsal:

Když už jsme u toho, dá se např. živák přenastavit na klávesy Ctrl? Mě se to nikdy nepovedlo.
Klávesy ctrl,alt,shift,win,CL,... jsou v mapování jako samostatné blokované-je to logické vzhledem k jejich určení v systému.
Pro živák je nejlépe použít mezerník.
Jiné nastavení kláves najdeš u mne na www ( ale není to pro ntb - využívá num. ) .

!!!NEFUNGUJE MI KLAVESNICE!!!

zdravim...
na svym notebooku znacky dell mi bezi WIN XP SP3... po 2 dvouletem hledani jsem nalezl instalacky MSTS... cely zhavy sem ho nainstaloval... k totalnimu uspokojeni mi uz chybelo pouhych nekolik sekund... a tu nahle! mackam klavesu pro odbrzdeni! NIC! radim reverser NIC! chci zmenit kameru NIC!

jedina klavesa ktera mi funguje je F1... a pak dvojice klaves ALT+F4...

nevi nekdo kde bude zakopanej pes?!?! pls:cry::cry:

RE: !!!NEFUNGUJE MI KLAVESNICE!!!

Často stačí zmačknout "windowsátko" a pak skočit zpět do MSTS.
Pro příště buď tak laskav a nehulákej tady! Nebo jsi si snad všimnul, že by všechny názvy vláken byly velkými písmeny a ohraničené vzteklými vykřičníky?

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře