Načítání MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna blazo
  • Datum začátku Datum začátku

blazo

Cestující
zajímalo by mě jak dlouho vám načitá comp při MSTS při spuštění.
Mám téměř kompletní trainset a comp P4,2.9CPU GHz a 1GB RAM a všechno se to pohybuje okolo 3.40min. Je to v normálu nebo někde můžu strádat??

To je rozídlný, podle počtu tratí, aktivit atd...
Používej TrainStore, načte se jen to co chceš a start MSTS je bleskový

Mám počítač podobných parametrov a načítanie trvá od 0.5 - 1 minútu podľa počtu aktivít a consistov. V MSTS mám vždy len niekoľko aktivít, nakoľko to predlžuje štart MSTS. Na prácu s presunom aktivít existujú rôzne programy ( napr. Train store ), alebo je to možné pri troche cviku robiť manuálne.

Petr Novák:
A jo ... klasické riešenie ...
- TrainSim mi nabieha 5 minút
- Je program, ktorý to dosť podstatne skráti, ale vyrobí občas menšie fleše s písmenkami.
- Oprava tohoto problému trvá pol minuty a stojí to 3 kliknutia v RR
- Ja ale namiesto toho, aby som to zakaždým v Route Riteri opravil, radšej budem čakať tých 5 minút

Ach jo ach jo ...

Kdo tady řekl tu hloupost, že Trainstore mění malá a velká písmenka?
Trainstore a APK je trochu podstatný rozdíl. Já vidím na blízko už hůře, ale jsem si jistý, že řeč byla o APK.
Zkrátka pokud rozbalíte aktivitu z apk, tak máte rozdíl malých a velkých písmen v názvu consists a názvu uvnitř. Je to potvrzeno, protože mě conbuilder hlásil chyby jen u aktivit rozbalených z apk. Ale Trainstore přesouvá všechny consisty a u ostatních consists chyby nebyly. Takže je to jasné. Přišel na to Mirec, viz příspěvek výše.
Na Trainstore nedám dopustit a v BP se bez něj nedá žít.
Ale je divné, že chaos v písmenkách dělá právě nástroj obsažený v originál MSTS.

Naposled editoval moderátor:
Zbyněk Šemora napsal:
... Na Trainstore nedám dopustit a v BP se bez něj nedá žít.

Moja reč ... Keby som ja mal čakať zakaždým 5 minút na spustenie MSTS tak pri testoch aktivít ma A dokoca niekedy aj pomôže odhaliť chybu - pri riadiacom vozni 8033 OBB chýba vraj kabína, ale aktivita sa normálne spustí.Ani pri štarte MSTS/aktivity nič nehlási ... :roll:

Naposled editoval moderátor:
Zatím jsem si nikdy nevšiml, že by MSTS vadil rozdíl mezi malými a velkými písmenky. ConBuiler používám starší verzi, taky OK. Je vidět, že čím novější verze nějakého programu, tím hloupější.
TrainStore není nutný u jakékoliv tratě, ale u B-P je naprosto nezbytný. Ono dát si kafe před startem je zajímavé, ale co když to párkrát spadne... To by člověk týden nespal :lol:

Jacek napsal:
Zatím jsem si nikdy nevšiml, že by MSTS vadil rozdíl mezi malými a velkými písmenky. ConBuiler používám starší verzi, taky OK. Je vidět, že čím novější verze nějakého programu, tím hloupější.
TrainStore není nutný u jakékoliv tratě, ale u B-P je naprosto nezbytný.

Ani ja som zatiaľ nezistil že by mu vadili malé či veľké písmenká ... Ale pravda je že ja tiež nepoužívam najnovšiu verziu CB ...

Jacek napsal:
Ono dát si kafe před startem je zajímavé, ale co když to párkrát spadne... To by člověk týden nespal :lol:

Ja si to "kafe" radšej dám pri hraní ako pred loadovaním ...

Ja nepoužívam TS a BP mi načíta za pol minuty. Ibaže nemám žiadne aktivity a patch mám tiež len jeden. Ja si radšej zakaždým keď chcem hrať aktivitu tú akt. sám urobím. Nikam nemusím nič presúvať a nič nemusím v RR a CB opravovať. Je to síce trochu neštandardné riešenie ale funguje to rýchlo a spolahlivo. A pokial náhodou narazím na aktivitu,ktorá zaujme tak si nainštalujem iba tú a basta.
P.S: neodporúčam nikomu, to je len môj spôsob riešenia vyššie spomenutého problému.

Back
Nahoře