z-line

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna s.kocour
  • Datum začátku Datum začátku
No a dovol mi jednu hloupou otázku: Proč zrovna Z-Line? Proč ne jaszyk-nagyb? Je sice faktem, že na mém s**** to po nějakém čase spadne, ale vypadá to skvěle, až na maďarské návěstidla a taky staniční rozhlas v této hatmatilce :)

Z-line coby fikce tak zas tak uplna fikce neni je to hodne blizke nasim pomerum, ta trat (JÁSZKISÉR - NAGYBEREG) co avizujes mi prisla, ze mela spoustu rozkolu (divne stanice, same zatacky a s tim by bylo hodne prace a spousta padani RE), i u Z-line RE spadnul tolikrat.

Aha, tak to je fajn, že to vím... Jen mám ještě jeden dotaz, v Lordově recenzi jsem četl cosi o košatosti tratě, že nejde jen o jednu trať, ale že existují rozvětvení. použiješ jen tu hlavní dvojkolejku nebo upravíš i ty místní?

Je to pravda k hlavni trati je spousta odbocnych trati (6 + nejaka napodobenina vlecky), polozil jsem koleje pro dalsi trat aby slo jezdit bez uvrate z Somogyvar pres Somogyegres, do Varpaloty a Mezokerestur zpet do Somogyegres a Somogyvar s dieslem. U Udvari jsem zrusil tu uvrat a je tam prechod od 3kV= na 25kV~ smer na Nyirbogdany. Jinak je to v puvodnim stavu. Max. rychlost na hlavni trati 140 km/h, na ostanich bez TV do 100 km/h a s TV do 120 km/h. Pro velke mezistanicni vzdalenosti misty dodany stanice. Zatim ani CZ navestidla nejsou vsude, kde jsou ocekavany.

Zde je puvodni mapa:
6d49df84a7af03fc479e9e0f57249f98.jpg

Naposled editoval moderátor:
Jo tak tie aktivity som rozbalil. Ale tá trať stále v ponuke nie je. Čo s tým neviete niekto? Nie je tam nejaká finta o ktorej možno neviem?

Nie Bobe, ja tu trať už stiahnutú mám, neviem ako ju dať do hry. Dal som ju a nemám ju v zozname tratí v MSTS. S tým si neviem rady.

Ronoath napsal:
Vrbam: Budeš i přejmenovávat města a stanice?
Ano

Zbyněk Šemora napsal:
Jménem autorů modelů snad mohu sdělit, že originály objektů pro BP může použít kdokoli pro svou tvorbu, která rozšíří české MSTS. Budeme se těšit na další tvorbu.
BP nevlastnim, tak jsou tam jen veci z netu a odtud http://msts.web2001.cz/

Naposled editoval moderátor:
Problem, Z-line se nesnese s Binem verze 1.6 ostatni nevim. Dochazi k nekoreknimu chovani (rozpojovani souprav, vykolejovani) coz treba ve verzi MSTS 1.0 nebylo.

Vrbam napsal:
Problem, Z-line se nesnese s Binem verze 1.6 ostatni nevim. Dochazi k nekoreknimu chovani (rozpojovani souprav, vykolejovani) coz treba ve verzi MSTS 1.0 nebylo.
Tohle jako problém nevidím. Podstatné je, aby nám fungovalo československé MSTS. Jak Džordž psal, profesionální tvůrci si s normami pro MSTS hlavu nelámou. Když tak napiš těmto tvůrcům, ať si zajedou do Česka k Džordžovi a Ppoollllovi a spol. na školení, jak se mají ladit vozidla.

Back
Nahoře