Položky v hlavnom menu MsTs nie sú prístupné

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan36
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
D

Dan36

Host
Dobrý den Pánové,

protože jsem trochu laik, dovolím si požádat o pomoc s následujícím problémem.
Po instalaci posledních aktualizací BP 641 a 642 a aktualizaci (doplnění) trainsetu (upravené vozy na 30 cm) bohužel nemohu otevřít některé tratě „na projíždění“. Po startu MSTS jsou všechny volby spuštění (tratě, řídit vlak atd.) zašedlé a nelze je tedy spustit.
Stejný problém mám i v aktivity editoru, když bych chtěl vytvořit novou soupravu – po volbě nový úkol jsou všechny volby zašedlé. Zkoušel jsem celý MSTS přeinstalovat, ale bohužel se stejným výsledkem. Hrát tedy mohu jen několik málo aktivit, kde je volba „řídit vlak“ povolena.
Možná se jedná jen o nějakou stupidní chybu způsobenou mojí neznalostí. Pokud znáte řešení – poraďte prosím. Předem děkuji!
D.

To, že niektoré voľby v menu sú zašedlé spravidla značí, že MsTS nemá trať alebo vec na ktrú by ju sprístupnilo.

V podstate potrebuješ aspoň jednu trasu s aspoň jednou (hoc i nefunkčnou) aktivitou a aspoň 1 consist s aspoň jedným vozidlom

Ak toto chýba tak potom sa deje to čo popisuješ. Ale AE by mala stačiť len tá jedna trať.

JOHNZ napsal:
V podstate potrebuješ aspoň jednu trasu s aspoň jednou (hoc i nefunkčnou) aktivitou a aspoň 1 consist s aspoň jedným vozidlom
Jenom bych Johnze doplnil, že ideální je mít consist s HV nezávislé trakce, protože ten se Ti nabídne i na neelektrifikované štrece ( nastaveno v definici trati). Pokud by jsi zvolil elektriku, tak na trati, která není definovaná jako s elektrifikací se ti HV závislé trakce nenabídne...tolik jenom na okraj

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře