Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Klávesnice? Kdepak, chyba je klasicky někde mezi vstupní periferií a polohovatelnou podložkou, jak píše s oblibou bob57Čouda napsal:za to může ta blbá klávesnice. Když jsem to psal tak byl už pozdní večer a byl jsem jenom ospalej nic víc. možná projev vypadá jinak....
Čouda napsal:Dobrý sá je set i s prolýnajícími se nárazníky,ale ten živám mě tam taky pěkně irituje. Kdo o něm neví a navypne si ho = rychlobrzda a zůstane čumět jako puk - beru zpět, zůstane čeumět jako Čouda
Čouda napsal:Nečtete nevíte - na stránce jsem uvedl, že některé stroje prostě nebudou mít ke stažení chování z důvodů, že ani neexistuje, ale to původní v balíčku s modelem stále je. On je docela problém předělat 50 skinů a z každého archvivu vytáhnout ladění a znovu ho nahrát na web. U kocourů je to umocněno tím, že ladění ani pořádně neexistuje. ŽSR na něm pracuje, ale kdy bude se neví. Normálně si stahni model loko 742 jakékoliv a v archivu je starý eng. Jo tak!
alcapone napsal:Mám menší problémek. Dělám aktivitu na 090, kde jedu s via 742 od Vrbama a chci přestoupit na loko 122 co jsou v trainsetu a bohužel s tou mrchou se nerozjedu. Hodím sběrač na horu, odbrzdím, zmáčknu Y, zařadím a dám výkon. Loko stojí jak zapikolovaná. Skusil jsem tam dát 122006 od Tygyho, ta se zase rozjede, ale znovu se zapojí, tam to bude asi v rozměrech modelu. S jinýma mašinama se rozjedu, ale bobiny a šestikoláci po přesednutí nerozhejbu. Na co prosím zapomínám.
ČD mašina to už není.Čouda napsal:Já bych stroj značil normálně třebas čd_750330, ale dovnitře do položky NAME (tušímže) bych napsal ČD 750 330 - x Cargo
Nejsem si jistej, ale není náhodou na Slovensku taky Cagro?? Jak bys to pak chtěl rozlišit?? CZ_CARGO_750330 a SK_CARGO_750330 či CARGO_750330_CZ A CARGO_750330_SK ???Šnek napsal:ČD mašina to už není.
Jedině
Cargo_750330