TRAINSET BP, připomínky, návrhy - archív #1

Vyhovuje mi Trainset BP ?

• Ano, vše mi funguje bez problémů

Hlasů: 23 57.5%
  • Souhlasím a jsem ochoten spolupracovat na dalším zdokonalení

Hlasů: 14 35.0%
  • Je mi lhostejný, vše si přeznačuji dle svého systému

Hlasů: 3 7.5%
  • Nevyhovuje, mám připravenu ke zveřejnění svou práci

Hlasů: 0 0.0%

• Hlasovalo členů
    40
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Dobrý sá je set i s prolýnajícími se nárazníky,ale ten živám mě tam taky pěkně irituje. Kdo o něm neví a navypne si ho = rychlobrzda a zůstane čumět jako puk - beru zpět, zůstane čeumět jako Čouda

Čoudo, ty musíš být hrozný pian. :colors: Nejsi schopen sesmolit jednu kloudnou větu. Dál můžeme diskutovat, až to z Tebe vyprchá. :lol:

:lol: za to může ta blbá klávesnice. Když jsem to psal tak byl už pozdní večer a byl jsem jenom ospalej nic víc. možná projev vypadá jinak....

Čouda napsal:
:lol: za to může ta blbá klávesnice. Když jsem to psal tak byl už pozdní večer a byl jsem jenom ospalej nic víc. možná projev vypadá jinak....
Klávesnice? Kdepak, chyba je klasicky někde mezi vstupní periferií a polohovatelnou podložkou, jak píše s oblibou bob57 :lol:

Čouda napsal:
Dobrý sá je set i s prolýnajícími se nárazníky,ale ten živám mě tam taky pěkně irituje. Kdo o něm neví a navypne si ho = rychlobrzda a zůstane čumět jako puk - beru zpět, zůstane čeumět jako Čouda

Když jsem si četl tenhle příspěvěk, už dlouho jsem se tak nezasmál. Ale stane se. :D :D :D

Re: TRAINSET BP, připomínky, návrhy

Zdravím,

pokoušel jsem se nainstalovat update trainsetu 6. V instalaci je uvedeno nutné stažení stroje 750 235 ze stránek http://www.loko.boletice.cz/, ten tam ale není, pouze 750 236. Nejde o překlep? Také je škoda, že ze zmíněných stránek nejdou stáhnout "chování" u strojů 742 156, 742 300 a 742 341("The page cannot be found").

Tak nevím, nešlo by se nějak domluvit s autory skinů/modelů a zahrnout napříště požadované modely a skiny do trainsetu? Přece jen stahovat trainset je pohodlnější než 29 vozů ze 3 různých stránek, kde jsou ještě navíc 3 stroje nekompletní? O to dřív už může člověk sedět v kabině a frčet ... 8)

Je to podobné jako u aktivit, kde je zapotřebí si ještě postahovat 8 různých vlaků, a pokud možno každý z jiné stránky. No, jsem holt trochu pohodlný, no ... :)

Naposled editoval moderátor:

750 235 je k mání na Kankových stránkách http://eldar.cz/kank/ sekce skiny MSTS.
Chování loko se z Čoudových stránek stahuje přes pravé tlačítko a uložit odkaz jako...
...ale jak se tak dívám tak se nestáhne celý archív a následně pak nejde otevřít :shaking:

Nečtete nevíte - na stránce jsem uvedl, že některé stroje prostě nebudou mít ke stažení chování z důvodů, že ani neexistuje, ale to původní v balíčku s modelem stále je. On je docela problém předělat 50 skinů a z každého archvivu vytáhnout ladění a znovu ho nahrát na web. U kocourů je to umocněno tím, že ladění ani pořádně neexistuje. ŽSR na něm pracuje, ale kdy bude se neví. Normálně si stahni model loko 742 jakékoliv a v archivu je starý eng. Jo tak!

Na těch stránkách jsem ho našel a stalo se mi pak to samé - poškozený soubor. Ale když jsem se to pokusil stáhnout znovu, bylo to už v pořádku. Chce to holt vyzkoušet 2x, tohle se mi stalo už u mnoha jiných souborů z jiných stránek. Proč to tak ale je, bůh ví ...

Čouda napsal:
Nečtete nevíte - na stránce jsem uvedl, že některé stroje prostě nebudou mít ke stažení chování z důvodů, že ani neexistuje, ale to původní v balíčku s modelem stále je. On je docela problém předělat 50 skinů a z každého archvivu vytáhnout ladění a znovu ho nahrát na web. U kocourů je to umocněno tím, že ladění ani pořádně neexistuje. ŽSR na něm pracuje, ale kdy bude se neví. Normálně si stahni model loko 742 jakékoliv a v archivu je starý eng. Jo tak!

No přiznám se, že jsem celý web neštudoval. Kdyby u daných modelů nebylo tlačítko pro stažení chování vůbec, asi by mi to došlo a nepsal bych sem 8) Ale ulevilo se mi, že mi pro aktualizaci trainsetu tedy nic nechybí.

V pořádku. já vím, že je to u tranzistorů trošku zavádějící. Nic se neděje

Zdravím, zaujímalo by ma, ako sa idú značiť stroje a vozne z českého carga ? Žeby ČDC ? :lol:

Já bych stroj značil normálně třebas čd_750330, ale dovnitře do položky NAME (tušímže) bych napsal ČD 750 330 - x Cargo

čd - :-) Jo a jeste by tam mohlo byt prehlasovany U, & a nejakej cinskej znak. To by bylo zuzo.

Mám menší problémek. Dělám aktivitu na 090, kde jedu s via 742 od Vrbama a chci přestoupit na loko 122 co jsou v trainsetu a bohužel s tou mrchou se nerozjedu. Hodím sběrač na horu, odbrzdím, zmáčknu Y, zařadím a dám výkon. Loko stojí jak zapikolovaná. Skusil jsem tam dát 122006 od Tygyho, ta se zase rozjede, ale znovu se zapojí, tam to bude asi v rozměrech modelu. S jinýma mašinama se rozjedu, ale bobiny a šestikoláci po přesednutí nerozhejbu. Na co prosím zapomínám.

Alcapone : Obávám se, že si nic nezapoměl ... Mě nejely taky ve volné jízdě, ani v aktivitě .. Je to prostě bug
alcapone napsal:
Mám menší problémek. Dělám aktivitu na 090, kde jedu s via 742 od Vrbama a chci přestoupit na loko 122 co jsou v trainsetu a bohužel s tou mrchou se nerozjedu. Hodím sběrač na horu, odbrzdím, zmáčknu Y, zařadím a dám výkon. Loko stojí jak zapikolovaná. Skusil jsem tam dát 122006 od Tygyho, ta se zase rozjede, ale znovu se zapojí, tam to bude asi v rozměrech modelu. S jinýma mašinama se rozjedu, ale bobiny a šestikoláci po přesednutí nerozhejbu. Na co prosím zapomínám.

Tam to bude něco s monitorama, co mají aktivované oproti jiným mašinam, které jedou, nebo to dělá cab na 180, kterou používají i bobiny.

Čouda napsal:
Já bych stroj značil normálně třebas čd_750330, ale dovnitře do položky NAME (tušímže) bych napsal ČD 750 330 - x Cargo
ČD mašina to už není.
Jedině
Cargo_750330

Šnek napsal:
ČD mašina to už není.
Jedině
Cargo_750330
Nejsem si jistej, ale není náhodou na Slovensku taky Cagro?? Jak bys to pak chtěl rozlišit?? CZ_CARGO_750330 a SK_CARGO_750330 či CARGO_750330_CZ A CARGO_750330_SK ???

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře