Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zbyněk Šemora napsal:V TBP je hodně prehistorických modelů, se kterými se jako vlak hráče jezdit nedá (nesplňují současné kvalitativní požadavky) Ale jako traffic, který se jen mihne kolem to stále vyhovuje. Já jsem tohle kdysi potřeboval do své aktivity Den blbec, jako traffic DNV-Bratislava. A myslím, že zhoršená kvalita modelů naopak prospěje, protože tolik nezatěžuje PC. Cokoli vyřadit také znamená narušení desítek consistů. Jinak co se týká 230, na to zná odpověď jen ŽSR, který laminátky ladil.
Ahoj,Robert Schindler napsal:Dobrý den,
nainstaloval jsem včera trainset BP 8. Po instalaci spustil program Convoi, aby jako vždy po instalaci jakéhokoliv nového vozidla či aktivity zkontroloval .con, .eng a .wag soubory. Poprvé jsem už při spuštění a poté i při kontrole .eng souborů narazil na tuto chybu:
Soubor TRAINS\TRAINSET\obb_1116\OBB_1116_009-0.eng
Parameter "Size" nebyl nalezen v parametru "Wagon". Buď syntaxe souboru nebo soubor je špatný.
Soubor nemůže být přidán do seznamu chybných souborů, protože Convoi 1.50 nemůže být opraven. Musíte jej zkontrolovat manuálně.
U stejného vozu se pak v hlášce místo "Size" objevovalo "Coupling\Type" a "Mass". To se pak vše opakovalo i u vozů OBB_1116_012-4.eng, OBB_1216_226-1.eng_Tschechien a OeBB_1216_142-0.eng.
Nějak ale nevíc CO mám zkontrolovat manuálně. Nebo mohu tyto vozy nechat zkontrolovat CB? Na Convoi jsem si už nějak zvykl a většinou v něm vše pohodlně opravil...
Zbyněk Šemora napsal:Ty lokomotivy nemají žádnou chybu. Ladil je od píky ŽSR a jsou testovány. Ale proč je zápis Convoi nemá rád vám nejlépe vysvětlíˇsám ŽSR. Jinak není důvod tyto vyjednané stroje od Zolteho kvůli zmatkování jednoho kontrolního programu, vyřazovat.