Jaké sd soubory používají textury...

Pajavlaky

Průvodčí
Předem se omlouvám založení zbytečného tématu, ale v Praze-Libni mi v zimním období msts hlásí že nelze otevřít soubor s texturou v adresáři tratě.
Jedná se o tyto: SRV_STONEPIER.ACE
IJ_brick_dark.ace
SRV_BRIDGES4.ACE
BRIDGE4S.ACE
Neví někdo jaké sd s nimi souvisí, abych v nich v položce ESD_Alternative_texture mohl místo 257 dát 0. Popřípadě jak to zjistím.

Souvisí s nimi SD Cald_1over2_bridgeA.sd a týká se to i všech dalších mostů "Cald". Hlášky o těchto chybějících ACE souborech lze eliminovat nakopírováním těch 4 ACE souborů do adresáře SNOW. Mělo by to pak v zimě fungovat po celé trati.

Pajavlaky napsal:
Předem se omlouvám založení zbytečného tématu, ale v Praze-Libni mi v zimním období msts hlásí že nelze otevřít soubor s texturou v adresáři tratě.
Jedná se o tyto: SRV_STONEPIER.ACE
IJ_brick_dark.ace
SRV_BRIDGES4.ACE
BRIDGE4S.ACE
Neví někdo jaké sd s nimi souvisí, abych v nich v položce ESD_Alternative_texture mohl místo 257 dát 0. Popřípadě jak to zjistím.

Skáče to pořád v aktivitě R223 Vihorlat.

No mě to skákalo i v poznávací jízdě, ale dokopíroval jsem do složky Sound ty textury a všechno bylo v pořádku. Aktivita 223 je velmi pěkně zpracovaná a určitě stojí za to jí ty 3 hodiny obětovat :D . Je ukázkou opravdového aktivitářského umu.

Back
Nahoře