D
deather
Host
Ahoj
Nevíte prosím někdo jestli existuje model vozu M153 ?
Nevíte prosím někdo jestli existuje model vozu M153 ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Nemám slov ...Pikku napsal:Tak tohle se mi prohání při testech v Ústí nad Labem. Až se mi podaří zase nabrat dech dodělám k tomu ten prokletý jeřábek s rozvinovákem a svezeme se všichni. (Tedy, vzhledem k výzdobě šatních skříněk jen ti, co dovršili osmnáctý rok věku). Jedná se zatím o oldřichovský a střekovský pantograf z ústeckého SDC, ale snad nebude velký problém předělat textury na jakýkoli jiný.
Beatlesák napsal:Nádhera ale jen by mě zajímalo esy pude zdvihnout sběrač
A čo tak urobiť dve verzie modelu - obe Diesel, ale jeden eng by mal zberač hore a druhý by ho mal spustení.Kebarko napsal:Beatlesák napsal:Nádhera ale jen by mě zajímalo esy pude zdvihnout sběrač
Myslím si, že to bude asi problém. Pokiaľ bude MVTV nadefinovaný v engu ako "Diesel", tak bude dymiť ale pantograf nepôjde zdvihnúť. Pokiaľ by bol nadefinovaný ako "Electric" pantograf by zdvihnúť išiel ale zas by nedymil. A potom sú tam aj ďaľšie problémy.
Na toto je riešenie: 2 zberače ako freightanim, k tomu 2 engy - jeden pre jazdu so zdvihnutým zmetákom a jeden so zloženým ... vlk bude nažratý a koza celá. Myslím, že s M153.0 bude sotvakto jazdiť a zároveň pracovať, poväčšine sa použije ako kulisa do aktivít. Jedine že by Pikku vytvoril pajdulákov - makalúzov a aktivita by bola o tom, že M153 stojí, pajduláci pracujú a okolo na druhej kolaji chodia zníženou rýchlosťou vlaky. Toto by bol možno námet aj pre aktivity s Kebarkovou MUV-kouKebarko napsal:Myslím si, že to bude asi problém. Pokiaľ bude MVTV nadefinovaný v engu ako "Diesel", tak bude dymiť ale pantograf nepôjde zdvihnúť. Pokiaľ by bol nadefinovaný ako "Electric" pantograf by zdvihnúť išiel ale zas by nedymil. A potom sú tam aj ďaľšie problémy.
Dobrý den kde seženu takový to hezký modely do Open Rails??? Předem děkuji.Tak tohle se mi prohání při testech v Ústí nad Labem. Až se mi podaří zase nabrat dech dodělám k tomu ten prokletý jeřábek s rozvinovákem a svezeme se všichni. (Tedy, vzhledem k výzdobě šatních skříněk jen ti, co dovršili osmnáctý rok věku). Jedná se zatím o oldřichovský a střekovský pantograf z ústeckého SDC, ale snad nebude velký problém předělat textury na jakýkoli jiný. Zobrazit přílohu 3213
nebo taky Zobrazit přílohu 3214
Ale má, v aktivitách je nepřeberné množství možností, o kterých se v MSTS mohlo jen zdát. Ale ta Mandelinka je parádní a hlavně chybí do veřejných aktivit....která už nemá v podstatě co nabídnout.
Zřejmě slušnej oddíl, no.Chybí tam ty "girls" kalendáře na stěnách.