Jak mám postavit křižovatkovou výhybku (angličana)?

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Jarda
  • Datum začátku Datum začátku
Re: Křižovatkové výhybky

bob57_cz napsal:
Minigunix napsal:
Xtracks ať mám stavitelský nebo uživateslký balík,stejně to hází 1000ce chyb s texturami
A kam jsi ty textury vložil ? Jestli do Global/Textures, tak se není čemu divit ! Textury patří do trati, je to v návodu.
Pokud stavíš štreku v českém prostředí, tak zvol raději Tygyho UZK.
Ne textury sem nakopíroval do moje trat/Textures,i UZK mi delali stejne potize,porad to vyhazuje nake hlasky o chybejicich texturach a dokonce ze chybi i nake modely .s , .sd :wink:

Minigunix napsal:
Prosím vás,rád bych se zeptal,dají se ty křižovatkové výhybky složit ze základního kolejiva v MSTS ? protože to máte tak,Xtracks ať mám stavitelský nebo uživateslký balík,stejně to hází 1000ce chyb s texturami a stím se nedá pracovat,dále když sem umístil hotovou křižovatkovou výhybku,tak vlak vykolejil na toto jsem nenašel tady odpověď tak jestli by něco někdo věděl co stím ? protože já křižovatkové výhybky zbožňuju :wink:
O jeden příspěvek výše jsem to snad napsal jasně. Otevři si libovolnou trať, najdi si angličana a editováním se dozvíš názvy kolejnicových dílů. A je úplně jedno jestli v Xtracks nebo v BP. Jsou použity tytéž koleje. V základním kolejivu angličany nejsou.

Minigunix napsal:
Xtracks ať mám stavitelský nebo uživateslký balík,stejně to hází 1000ce chyb s texturami a stím se nedá pracovat

V Route Editoru v nabídce kolejiva si vypni zobrazení kolejiva. V nabídce se objevuje vše, co obsahuje databáze (tsection.dat), tedy i prvky, ke kterým je třeba modely a textury třeba z NewRoad, Z-Tracks apod. Pochopitelně, pokud chceš zobrazovat koleje (silnice atd. ...) a RE k nim nenajde model a textury, hlásí chyby.

ok,rozumim vam,ale snad jediny problem je uz to ze ta krizovatkova vyhybka spravne nefunguje,vlak vykoleji nevim co stim :( :cry:

Je ach jj

Honza napsal:
Pokud pokud požíváš XTracks, podívej se na http://www.xtracks.tk/ do sekce Track laying ...
Ach jo,bohuzel ja vubec neumim anglicky,to je konec,neni to nekde popsane tady na foru jak zprovoznit ty krizovatkove vyhybky ?
Asi je to tim ze ji nemam spravne pospojovanou atd,ale nak nevim co sni porad tam mam svisle modre cary :(

Naposled editoval moderátor:
Vyreseno

Tak ok v pohode,uz jsem to pochopil a umim funkcni krizovatkove vyhybky,jen funguje bohuzel na 3 strany,tedy manualni vyhybka,kdyz jedu tak prehodim na pravo nebo nalevo,ale kdyz se vracim nikdy nemohu jet na druhou zpatecni kolej,jen pouze na tu na ktere sem zacinal... :wink:

Dbl slip 6d

Ahoj,zdravím mám takový problém s výhybkou A1tdbl6d,je to ta zcela nejběžnější dvojitá výhybka,ale jak ho dospojovat ať dělám co dělám modré svislé čáry prostě nezmizí,zkouším ho spojovat at1dblslip10dend ale nejde to,co stím nevíte někdo ?

Musíš vyplnit mezery jiným menším kolejivem (A1t03m), tenhle neduh postihuje i 10 stupňového angličana. Je to chyba v databázy objetku (je poněkud nekompletní).

VáclavS napsal:
Musíš vyplnit mezery jiným menším kolejivem (A1t03m), tenhle neduh postihuje i 10 stupňového angličana. Je to chyba v databázy objetku (je poněkud nekompletní).
ehm,radsi sem si ho slozil z cástí kolejiva :wink:

Back
Nahoře