CD 163006 - Dem (recenze)

Hej, to je pekné, len sa mi kvôli jednému engu nechce ťahať 106 MB.Nemôžeš mi prosím Ťa poslať jeden eng do mailu?Díky moc vopred.

Ešte jedna otázočka, prečo TBP neobsahuje cab163?Všimol som si to v engu čo som dostal od Zbyňka, je tam smerovanie na 362.cvf, čo je trocha nelogické.Mirov Justov cab na 163 je ináč celkom k svetu, akurát by mu bolo treba nočné fototextúry ako sme to spravili na cab 263.

duuso napsal:
Ešte jedna otázočka, prečo TBP neobsahuje cab163?Všimol som si to v engu čo som dostal od Zbyňka, je tam smerovanie na 362.cvf, čo je trocha nelogické.Mirov Justov cab na 163 je ináč celkom k svetu, akurát by mu bolo treba nočné fototextúry ako sme to spravili na cab 263.
Když tenkrát před lety vyrobil Dejv cab362, tak to byl výrazný krok vpřed. Předpokládalo se, že se podobně vyrobí i nový pro 163. Proto bylo přechodně vše směrováno do 362. Jenomže roky plynou a pro pěkný cab163 se žádný odvážlivec nenašel. :cry:

Však ale keď zatiaľ nie je novšia verzia cab163, myslím že po úpravách by bol aj Mirov dobrý, alebo nie?Ale tuším David Hájek spomínal že má nafotený nový cab na 163.

Dusan pri tej 163 006 si to riadne prestrelil. Foto nerobil Zdenek. Posielal mi aj Zdenek nejake fotky, ale tato 163 na Stareho model nie je od Zdenka.

Zdravím,
jak se zmínil výše Duuso,stanoviště stroje 163 nafoceno je a jeho snímky již jsou v těch "správných rukou". :D

David

AirVolk napsal:
Dusan pri tej 163 006 si to riadne prestrelil. Foto nerobil Zdenek. Posielal mi aj Zdenek nejake fotky, ale tato 163 na Stareho model nie je od Zdenka.
OK, asi som to prepočul, keď sme spolu o tom hovorili asi pred rokom, viac v sz.

Back
Nahoře