Obnova DATABÁZE !!!! (????)

ocelot24

Skladník
Zdravím pánové..

Chtěl bych se zeptat ,jak mám vyřešit problém :

Když dám obnovit databázi ,tak mi msts-et začne kontrolovat i nevygenerované čtverce ("tedy ,ty bílé-prázdné") ..

Nechtěl bych celou trať stavět znovu ,prosím ,kde najít a odstranit chybu ?? .. Díky

Naposled editoval moderátor:
Zdravím pánové..

Chtěl bych se zeptat ,jak mám vyřešit problém :

Když dám obnovit databázi ,tak mi msts-et začne kontrolovat i nevygenerované čtverce ("tedy ,ty bílé-prázdné") ..

Nechtěl bych celou trať stavět znovu ,prosím ,kde najít a odstranit chybu ?? .. Díky

HELP MY !!! .. HELP ,HELP !! .. HELP MY ! ..

Naposled editoval moderátor:
Otvor si trat v Route Geometry Extractore a znovu nastav route ediotr start tile jedna sa o preindexovanie MsTS terenovych suborov ... jak nie tak si synak skoncil ... zalohovat si mal ...

Tak jsem po letech na BP úspěšně provedl obnovu databáze. Asi díky výkonnému PC mne to neposlalo rovnou k Billovi. Po odklikání asi 50 chybových hlášek jsem se ocitl v oblasti Letohradu. Ale nestačil jsem se divit, co zbylo z trati.
Obnova databáze nemá ráda:
česká návěstidla
české přejezdy
označení kolejí
rychlostníky, kilometrovníky
zvukové značky
...
zkrátka vše kromě kolejí , silnic a krajiny.
Automobilový provoz to kupodivu ponechá.

Ale úspěch. Jak jsem si stěžoval ve vláknu mé trati, že mi MSTS zamrzne při pokusu o linkování návěstidel, tak tento problém obnova databáze vyřešila. Osadím návěstidlo a není problém.

Jen by to asi chtělo po té znovu osadit tisíce návěstidel, atd.....

Ale jak brouzdám po trati, Praha je komplet bez značek na kolejích, ale Brno, tam zůstala návěstidla i rychlostníky i označení kolejí. Zaječí také OK. Skalice nad Svitavou zase nemá ani návěstidla, ani označení kolejí. Někde zůstaly i přejezdy. Někde kilometrovníky jsou, jinde nejsou, zkrátka Sodoma Gomora.
Žádnou logiku to nedává, co vlastně obnově databáze vadí.

Zbyněk Šemora napsal:
Tak jsem po letech na BP úspěšně provedl obnovu databáze. Asi díky výkonnému PC mne to neposlalo rovnou k Billovi. Po odklikání asi 50 chybových hlášek jsem se ocitl v oblasti Letohradu. Ale nestačil jsem se divit, co zbylo z trati.
Obnova databáze nemá ráda:
česká návěstidla
české přejezdy
označení kolejí
rychlostníky, kilometrovníky
zvukové značky
...
zkrátka vše kromě kolejí , silnic a krajiny.
Automobilový provoz to kupodivu ponechá.

Ale úspěch. Jak jsem si stěžoval ve vláknu mé trati, že mi MSTS zamrzne při pokusu o linkování návěstidel, tak tento problém obnova databáze vyřešila. Osadím návěstidlo a není problém.

Jen by to asi chtělo po té znovu osadit tisíce návěstidel, atd.....

Ale jak brouzdám po trati, Praha je komplet bez značek na kolejích, ale Brno, tam zůstala návěstidla i rychlostníky i označení kolejí. Zaječí také OK. Skalice nad Svitavou zase nemá ani návěstidla, ani označení kolejí. Někde zůstaly i přejezdy. Někde kilometrovníky jsou, jinde nejsou, zkrátka Sodoma Gomora.
Žádnou logiku to nedává, co vlastně obnově databáze vadí.

Podle me tomu navestidla, znacky atd nevadi jenom ma v tom simulator trochu bordel tak maze na co prijde :lol: :lol: me to taky nekdy pri ukladani napise neidentifikovatelna znacka a kdyz na ni kliknu tak se obevim treba na druhe strane zemekoule a nebo mi to pise ze nemam umisteny prejezd na kolejich a pritom tam zadny prejezd neni.

Mě se zas stalo že nesnese všechny koleje pod 10 metrů, a to umístěné třeba 2, 3 a více za sebou. Toť je problém Zline,k de autoří moc nešetřili a námastili tam třeba 4x15m, místo 50+10m koleje.

ja keď dám obnovu, tak sa preklikám po hláškach ku dobrému koncu (nespadne to). Potom pri prechádzaní trate vyklikávam zmiznuté návestidlá a prejazdy. Keď však skončím a otvorím editor úloh - zamrzne a nechce mi už spustiť ani editor úloh, ani editor trate. Mám zálohu aj pred obnovou, ale tám má niekoľko chýb, ktoré síce jednoducho odstránim po obnove, ale za cenu, že mi padne trať. Neviete niekto pomôcť ?

Back
Nahoře