Nákladný vozeň MÁV Shimms "Steel Transport"

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna JOHNZ
  • Datum začátku Datum začátku

JOHNZ

Průvodčí
Ja momentálne (08.08.2005) pracujem na ďalšom nákladnom vagóne a to vozni MÁV Shimms firmy "Steel Transport Košice" používanom na rozvoz výrobkov závodu USSteel v Košiciach takmer do celej Európy. Vozeň je to u nás hojne sa vyskytujúci a to aj na tratiach, ktoré sú vytvorené v MsTS. Zatiaľ som takmer na začiatku, hotový je základný model a skusmo sú namapované prvé časti textúr.

S využitím fotiek, ktoré som dostal až z maďarska sa mi podarilo vytvoriť a osadiť finálne textúry skirní (kvalitatívny posun oproti pôvodnej verzii je značný). Fanúšikom TRS môžem povedať, že dotyčný pracuje na rovnakom modeli do TRS, a máte sa na čo tešiť, vyzerá veľmi dobre!

8209da00f8612c4711028218c48d1218.jpg

Naposled editoval moderátor:
Vďaka Dušan. Dnes som vykonal posledné "drobné" úpravy na krytoch a finálne namapoval boky a čelá pojazdu (kvalitatívny posun oproti pôvodnej verzii je opäť markantný). Model takisto absolvoval prvé skúšobné jazdy v MsTS za účelom overejnia nastavení smoothingu, nasvietenia a podobne.

Výsledok je tu:
dcfa15efb2753dfbb45e32511a87d199.jpg

Takže na obrázku o príspevok nižšie už nie je prvá testovacia verzia Shimmsu, ale hotový model. Zostáva len pripraviť LODy, verziu pre traffic dopravu a k obom .wag súbory. Len poviem, že výsledok má cca 5000 poylgónov, traffic verzia bude mať o voľačo menej.

Tak ... samotný model je hotový ... tu je prvý screeny alfaverzie, ktorú bude testovať zopár ľudkov. Potom sa vykonajú úpravy na základe ich pripomienok, vyhotovia príslušné verzie modelu a potom sa ho už dočkáte ...
b994939d26378220867f84c4060387c9.jpg

Back
Nahoře