Trat Vysočina

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
G

Guest

Host
Ide niekomu z vas trat Vysocina nepise vam tam nejaku chybu a potom vas to vyhodi do windowsu????

Trať Vysočina mi chodí bez problémů (dokonce ji mám legálně zakoupenou), mám stažené i všechny oficiální úpravy a protože Šemorovu trať Kúty - Praha můj comp neutáhne, jezdím po Vysočině nejčastěji.

Zkontroluj si, zda máš nainstalovaný XTracks a zda nemáš konflikt mezi trainsetem, consisty a aktivitami.

Vysocina

mne napise chzbu routes\Vysocina\envfiles\textures\waterbot.ace ja to mam stazene

JOHNZ napsal:
Zapni v nastaveniach texturu oblohy

Já mám textury oblohy vypnuté a se spuštěním Vysočiny nemám nejmenší problémy.Problém je podle mě ve špatné instalaci trati,něco tam neproběhlo tak jak má.Pak bych doporučil update na verzi 1.2,lze ji stáhnout z domovské stránky trati.V PC mi běží XP profi,tam taky není problém.Doporučil bych trať smazat,vyčistit registry,nainstalovat trať znovu a hned ji updatovat na vyšší verzi a teprve ji pak spustit.Já mám legální verzi z CD,ale pokud jsi ji stahoval z jiných stánek než českých,tak tam jsou se spuštěním problémy,jsou přepsané soubory na jiný jazyk a kolidují s nastavením českého MSTS,tak proto to možná blbne.Na CD byl přiložen Global,jaký tam máš?

1. stiahol som to z nemeckej stranky thetrain.de
2. kde mozem zapnut tie textury oblohy

a bohuzial na domovskej stranke sa neda stiahnut update lebo napise chybu neide to proste

no nechci Tě strašit , ale kdysi jsem jí taky stáhnul z The-trainu a bylo tam chyb, jak nasr......

Jen pro upřesnění. Na německých stránkách je ke stáhnutí pouze odlehčená verze Vysočiny, nikolivěk celá. Je to zmenšené kvůli downloadu a hodně očesané. Vždyť to má tuším jen 40 MB, kdežto originál někde přes 200 MB. Taky doporučuju někde sehnat originál, s tou ztaženou jsem měl taky dost problémy ale už si to přesně nepamatuju.

Presne tak ako píše Tata22, na thetrain.de je light verzia, ja som ju mal taktiež odtiaľ stiahnutú a bol to des, radšej som to telefonicky objednal, takže Salynko - trať doporučujem objednať u autora p.Matějku, tuším má na stránke telefonický kontakt.Ináč Vysočina je veľmi pekná trať, len škoda že sa s ňou nepokračuje v stavbe ďalej /teda aspoň o tom nemám info/.

Dušan Gordík

Tak jsem si stáhnul trať Vysočina na http://www.train-sim.com v Lite verzi, ale jaký je mezi tím rozdíl mezi tou full a Lite ? Jinak jsem se dočetl, že ta Lite verze prý obsahuje nějaké chyby, já jsem si tu trať přehrál a nenašel jsem žádnou chybu.

Naposled editoval moderátor:
Signalista napsal:
Tak jsem si stáhnul trať Vysočina na http://www.train-sim.com v Lite verzi, ale jaký je mezi tím rozdíl mezi tou full a Lite ? Jinak jsem se dočetl, že ta Lite verze prý obsahuje nějaké chyby, já jsem si tu trať přehrál a nenašel jsem žádnou chybu.

Liší se od full verze především délkou a taky obsahuje myslím jenom jednu aktivitu. Nicméně jako ukázka to plně vyhovuje. Záleží na tom, kde jsi lite verzi stahnul a o jakou verzi jde. Ona totiž i verze lite byla upgradována. Já jsem měl verzi od staženou němců a byla taky bez chyb. Navštiv oficiální stránky autorů, tam by toho mělo být víc. Škoda jen, že vývoj tratě byl ukončen.

Je to paradox, ale tu trať jsem stáhnul z těch stránek, viz odkaz níže a informace k té trati jsou paradoxně v cizí řeči v angličtině a ve švédštině, ale je to tím, že je to umístěno na cizím serveru pro zahraniční návštěvníky, ale české info mi k tomu chybí. Když jsem rozbalil ZIP soubor, uvnitř tratě byl ještě jeden adresář Vysocina_light_only-if-you-want-to-change-the-name a v něm byly textové soubory a další zip soubor. A po rozbalení zip souboru byl adresář Vysocina_light_files a v tomto adresáři soubory, které jsou nezbytné pro spuštění tratě v MSTS, jsou to soubory s příponami .ref, .mkr, .rdb, .rit, .tdb, .tit, .trk. Kdybych tyto soubory překopíroval do adresáře Routes\Vysočina, nevím co by se stalo ?

Mohl by mi někdo toto přeložit ?

MSTS Freeware 17-feb 2004

Vysocina route build by Vysocina Builder Team
Http://www.tesnetwork.cz/00009012/index.htm
Milan

Improved and compressed by: Hawk (hakan_pettersson@bredband.net).
With permission by Milan

"Mail:
(I trying your modifyed version route Vysocina.
You can distribute this route, if will be Freeware.
Regards Milan)"

First I thought I only should rename the route but remembered that the activities should not work
if you change the name.
Now it has the original name.

But you that wants a separate route can install the files in the folder “Vysocina_light”.
Don’t forget to rename the folder to Vysocina_light

If you already has download and installed the original route and choose to replace it with mine light version,
Remove the original first…

Light version is both smaller in size and has better frame rate.
Some textures has been changed and one new terrtex.
Many bushes has been lower in to the ground, So that they don’t is in the halfway up into the air.
The ground is more stabile, so that it don’t move so much.

All activites is downloaded separate, and they works.
TDB is not changed.

Good Luck
Hawk
(hakan_pettersson@bredband.net)

Translated by: Micke321 (mikael_asson@hotmail.com)

Petr Novák napsal:
Signalista
Pokud chceš mít funkční verzi Vysočiny,zakup si ji na CD,adresa je na webové stránce http://www.home.karneval.cz/00009012/ a máš vystaráno.Na všech webech je jen odlehčená verze,plná verze má velikost 667MB. :lol:

A je ještě prodejná ? Krom toho, že má větší kapacitu, jaký je podstatný rozdíl ? Má ta Full verze více objektů? Já jsem si stáhnul Lite verzi a včera jsem si ji projel a nezdá se mi, že by byla v něčem špatná, naopak, je taková zelenější a je odlišná od Zbyňkovy tratě Kúty - Praha, jsou tam jiné textury, akorát mi chybí na nádraží, cedulka ČD, v jaké stanici jsem, jinak musím spouštět klávesu f6.

O.K. Když si koupím Full verzí, co mne tam čeká ?

Amíci tu Vysočinu předělali do Light verze proto, aby se zlepšila FPS, to znamená že Light verze má méně vegetace a méně objektů, každopádně je vzhledově chudší než normální verze a neobsahuje aktivity, které obsahuje ta standartní verze. Texturu má zelenější, protože v době vzniku této tratě ještě nebyla k dispozici Trundova vegetace a textury (používané ve všech českých tratích z poslední doby), takže tam jsou stromy i vegetace dostupné v té době, cedulky s názvy stanic se dříve také ještě moc nepoužívaly. Myslím, že prodejná ještě bude, s autorem se docela znám, můžu se kdyžtak poptat. Měj se. Lord.

neviete, kde sa daju stiahnut aktivity pre Vysocinu ( na homepage mi pri kliku na download vypise chybu a to iste aj na strankach F.Havla )

Oko754 napsal:
neviete, kde sa daju stiahnut aktivity pre Vysocinu ( na homepage mi pri kliku na download vypise chybu a to iste aj na strankach F.Havla )
Teď jsem se díval na homepage http://www.home.karneval.cz/00009012/ aktivity pro verzi 2.0 jdou stáhnout,mají přes 300kB.Musíš jít do downloadů a tam kliknout na odkaz oprava aktivit na verzi 2.0

Prosím Vás o radu:
Po stažení, rozbalení, instalaci Vysočiny ze stránek train-sim mi hlásí při spouštění chybějící soubor explore.act (!?!)
Nevíte co s tím?
Díky...

Ronoath napsal:
Prosím Vás o radu:
Po stažení, rozbalení, instalaci Vysočiny ze stránek train-sim mi hlásí při spouštění chybějící soubor explore.act (!?!)
Nevíte co s tím?
Díky...
Pokud bych mohl poradit,tak ta verze je hodně ořezaná,nemá všechny věci,co má plná instalace,tj přes 520MB,a bylo by lépe si trať objednat.Někde se už na foru tento problém řešil a dopadlo to tak,že je lépe si zakoupit plnou verzi,než se trápit s těmito vlastně demoverzemi. :wink:

Back
Nahoře