Ako zmenit maximalnu vysku kopca v Route Editore

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
G

Guest

Host
Potřeboval bych poradit. Když stavím v route editoru kopce, tak mi jdou zvyšovat jen do určité výšky, ale ta výška není moc velká.

Re: Problém

Karel Klohna napsal:
Potřeboval bych poradit. Když stavím v route editoru kopce, tak mi jdou zvyšovat jen do určité výšky, ale ta výška není moc velká.
Klikni pravým tlačítkom myši na kocku, a nájdeš tam položku určujúcu rozsah výšky terénu. Default je myslím okolo -63 až +65 metrov ... tak to uprav na taký údaj, aby ti to vyhovovalo. Zmena sa prejaví vo všetkých 8x8 čiernych štvorcoch vo vnútri veľkého modrého štvorca. Takto isto si nadefinuješ aj výšku vodnej hladiny. Veľký modrý štvorec predstavuje plochu 2x2 km, malý čierny je zas 125 x 125 m

Kam že mám kliknout a na co?A nejde mi to vůbec,nešlo by to trochu přiblížit :)

Takze treba kliknut na tom okne co mas tych 8 ikon na tu s tym stetcom, co sa s nim meni textura terenu. Potom treba na niektory z vzniknutych ciernych stvorcov kliknut pravym tlacitkom a tam vybrat set height (uz si nepamatam jak sa to vola, editor som videl polroka dozadu - proste je to jedna polozka z toho menu) a tam zadat ine (vyssie) cislo ...

... ak s pomocou tohoto "navodu" na to neprides do 10 minut, tak sa na to rovno vykasli ... nestoji to za to ...

Takže já ti moc děkuji už to krásně jde,takže můžu se dát do stavby tratě tak děkuju :P A můžete smazat všechny ty zbytečná témata které jsem kvůli tomuhle zakládal!!!!

Back
Nahoře