Čeština do programu Train Store ?

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
G

Guest

Host
Prosím vás, kde bych sehnal češtinu do programu Train Store ?

ČEŠTINA DO TRAINSTORE

Podle posledních informací má autor Train Store Tony Formoso připraven language pack pro češtinu, ale dokončení snad trochu uvázlo na překladu zkráceného manuálu do instalačního balíku, který jsem
pro jiné (ne MSTS) úkoly již nestíhal dokončit, a pracuje na něm jiný fanda na TS.
Pack funguje, já ho mám v provozu na základě jeho testování, tedy jaksi zatím pracovně.

Samostatně by měla pak být přeložena Nápověda v plném rozsahu.
Zkusím zjistit dotazem u autora TS, jaký je stav a eventuálně, pokud bude zájem, podat info.

Pavel aka "Geront". 8)

ČEŠTINA DO TRAINSTORE 2

Dnešním mailemn jsem dostal ke konečnému testování definitivní verzi češtiny do TS, která bude od cca pondělí dostupná na autorových stránkách.

Autor TS hledá možnostu uploadu CZECH TS Language packu na stránkách v CZ.
Můžete mi někdo pomoci a dát nějaké typy a administrátory?

Pavel aka "Geront" 8)

Re: ČEŠTINA DO TRAINSTORE 2

Pavel Vaclav napsal:
Dnešním mailemn jsem dostal ke konečnému testování definitivní verzi češtiny do TS, která bude od cca pondělí dostupná na autorových stránkách.

Autor TS hledá možnostu uploadu CZECH TS Language packu na stránkách v CZ.
Můžete mi někdo pomoci a dát nějaké typy a administrátory?

Pavel aka "Geront" 8)

Co to takhle zkusit u Havla? http://zelpage.goo.cz/fhavel/

Naposled editoval moderátor:
právě jsem si stáhnul češtinu do Train Store z toho prvního odkazu a dávejte pozor. Je to v .rar archivu a v něm je .exe soubor,který je ZAVIROVÁN trojským koněm.Neotvírejte ho,mělo by stačit jenom vyexportovat ten .csy soubor-ten je čistej

nechcete někdo zveřejnit pro ostatní jen ten český soubor? Tápat na neznámých odkazech mluvících cizí řečí a pak si zavirovat počítač, to nevidím jako šťastné řešení.
Svolení autora ke zveřejnění např. na mých stránkách by snad pan Pavel Václav mohl dohodnout. Možná i celý download
Program Trainstore, pokud bude hodně aktivit, bude myslím pro mou trať nutností. Jinak načítání MSTS bude trvat nekonečně dlouhou dobu.

Čeština do Trainstore

Asi jsem byl včera večer jeden z prvních, co si stáhnul češtinu v zipu. Měla by ještě být bez viru. Když bude zájem,mohu tento soubor poslat.

milo

AlesB napsal:
právě jsem si stáhnul češtinu do Train Store z toho prvního odkazu a dávejte pozor. Je to v .rar archivu a v něm je .exe soubor,který je ZAVIROVÁN trojským koněm.Neotvírejte ho,mělo by stačit jenom vyexportovat ten .csy soubor-ten je čistej

Dík za upozornění, také jsem stahoval včera, ale naštěstí jsem neměl čas na instalaci! Samotný .csy jsem natáhnul do Train Store dnes a je to OK.

Z tohoto odkazu jsem stáhl jak komplet TS tak češtinu a po testu AVG7 v archivu češtiny nalezen virus. Z tak seriozních stránek bych to nečekal. Ještě, že jsem nevěřil a raději to otestoval.

Trojský kůň jak Brno

virus

JOHNZ napsal:
Zavirovany je zrejme len ten prvy odkaz ... download z http://thetrain.de je cisty

Virus je všude.Je v souboru exe.Ten obsahuje znovu všechny soubory,které vzniknou po rozbalení,navíc je jenom nápověda cz v pdf.Kdo ji nepotřebuje ať smaže soubor s příponou exe a ostatní nakopíruje do složky Train Store 3.1 a má počeštěný program s anglickou nápovědou.

Re: virus

Žižkovský Josef napsal:
JOHNZ napsal:
Zavirovany je zrejme len ten prvy odkaz ... download z http://thetrain.de je cisty

Virus je všude.Je v souboru exe.Ten obsahuje znovu všechny soubory,které vzniknou po rozbalení,navíc je jenom nápověda cz v pdf.Kdo ji nepotřebuje ať smaže soubor s příponou exe a ostatní nakopíruje do složky Train Store 3.1 a má počeštěný program s anglickou nápovědou.
Ja som to sťahoval z trainsim.com a je to čisté ... skenované NOD-om, Nortonom a Trust antivírusom ... AVG zrejme potí planý poplach ... kto máte legálne Wokna XP alebo 2000, môžete si to prezrieť aj nástrojom MS malicious software removal tool, ktorý veľký Vilo Brána dáva zdarma - zrejme ním chce odčiniť problémy, ktoré nám spôsobil používaním Wokien :wink:

VIRUS IN CZ-PACK

Pro všechny zavirované:

Z odpovědi T. Formosy k virusu - ve zkratce - jde o chybu v AVG antiviru, která se již řeší, AVG reaguje po některém z posledních updatů na všechny exe soubory balené programem z rodiny ClickTeam. Takže nejde o virus, ale chybovou hlášku AVGéčka.

Start of orig. ***
Dear Pavel,

Thank you for your e-mail.

I have checked. There are no viruses in the TRNST3CS.ZIP file, or any
files it contains.

There is a problem which was introduced by AVG antivirus update
sometime during last week. This update is generating false positives
on all files which use the ClickTeam Installer.

Please see

http://www.clickteam.com/CTforum/showflat.php3?Cat=&Board=ut&Number=26
9999

This has affected a number of files on a number of web sites. I
understand it has been reported to AVG and they are dealing with it.

Let me know if you have any further queries.

Thanks

Regards Tony Formoso
*** End of orig.

Pavel aka "Geront" :roll:

Je to asi opravdu planý poplach od AVG.Já jsem stahoval hned první večer,bez testu AVG,instaloval a rozbalil jsem to až ráno.Nešla mi čeština,protože jsem přehlédl že mám nainstalovanou verzi 3.0 a čeština je do 3.1.Dostal jsem se k tomu zase až odpoledne,když jsem si přečetl že je to zavirované.Čekal jsem tedy průšvih,když jsem to měl rozbalený,ale nic se nestalo.AVG hlásí vir pouze v zazipovaném souboru,jinde nic.Teď už mi to funguje v 3.1.

Včera jsem si s Trainstore hrál a myslím, že díky češtině nemá chybu. Narazil jsem na funkci, že umí vyměňovat tsection.dat, což by vyřešilo sdílení tratí s různými xtracks. Jestli někdo máte čas, otestujte to. Pak by jste v pohodě mohli střídavě pouštět jak 180, tak 150 nebo moji trať bez velkého šachování.

Díky, ale já jaksi nestíhám vše sledovat, ikdyž mi Martens nainstaloval čtečku všech příspěvků. Pro podobné lidi jako já tento odkaz od Tebe cituji (myslím, že by to měli číst všichni):
..........................................................................................................
Malý návod na Global.
Každá trať může používat různý soubor z Globalu "tsection.dat". Já jsem založil v kořenu MSTS adresář Tsection, kde mám různě pojmenované soubory tsection.dat: např. tsection_312, tsection_309, tsection_BP pro trať Zbyňka apod. Ty čísla znamenají jednotlivé verze XTRAKS. Program Trainstore si ho při zavádění sám přejmenuje na na tsection.dat.
Nyní k nastavení jednotlivých souborů tsection.dat:
V programu Trainstore odevřeme okno:Tools, pak Options, pak System default TSECTION.dat settings ... . Do Paths zadáte cestu k adresáři, kde jsou uloženy jednotlivé soubory tsection.dat.
Dále v okně Routes, TSECTION.dat settings nastavíte v okně Paths příslušný soubor tsection.dat pro každou trať zvlášť uvedenou v okně Routes zobrazenou v hlavním okně. Do Description si napište vysvětlivky k jednotlivým souborům tsection.dat, abyste se v tom vyznali.
To je vše a spustíte jakýkoliv úkol jakékoliv tratě během pár vteřin. Po skončení hraní doporučuji znovu otevřít Trainstore a přes okno Tools a Unstore Everything! vrátit MSTS do výchozího stavu.

Pokud budete chtít tvořit v Editoru např. aktivity, musíte si do adresáře Global přehrát soubor "tsection.dat" patřící ke zvolené trati, kde budete něco tvořit. Ten soubor musí být pouze ve taru tsection.dat bez vysvětlujících čísel nebo písmen.

traistore

Nevěřil jsem a uvěřil,po nastavení tsectionů pro každou trať lze rychle spustit jakoukoli trasu a trať.
Jen s tratí 321 mám problém.S tsectionem k ní určeným v trainStore mě trať při standartním spuštění MSTS jede,ale přes TrainStore ne.
Moc děkuji autorovy za češtinu.

TrainStore

Beru zpět,už 321 jede,při aktualizaci jsem neaktualizoval aktivitu,proto tam nebyl žádný path.

Back
Nahoře