Trať ŽSR 150 Zvolen-Šurany

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Jene
  • Datum začátku Datum začátku
Re: kompatibilita

nebulus napsal:
Velmi sa tesim na realnu slovensku trat, mam jednu otazku: Je tato trat kompatibilna s tratou KUTY-BRNO-... p.SEMORU? Ci je mozne mat obe tieto trate sucasne nainstalovane?

Trate sú kompatibilné s Globalom, ktorý je na stránke trate ŽSR 150.

stažení tratě

Zdravím s dotazem:
Při pokusu o stažení tratě 150 hláška:

Nebylo mozno stahnout soubor resp. precist adresar.
Server vratil tuto chybovou hlasku:

550 CWD failed. No permission
V čem je problém ???

Re: stažení tratě

LS napsal:
Zdravím s dotazem:

V čem je problém ???
V prvom rade napíš, aký máš operačný systém, akú veriziu IE, a aký máš download manažér ... :? :twisted:

Anonymous napsal:
LS napsal:
Zdravím s dotazem:

V čem je problém ???
V prvom rade napíš, aký máš operačný systém, akú veriziu IE, a aký máš download manažér ... :? :twisted:

Já jsem to stáhl bez problémů,mám XP profi s SP2 a jako prohlížeč používám Operu 8 beta2,ta má v sobě integrovaný download manažer a vše běželo jak po drátkách (stahoval jsem přes noc,přece u toho nemusím sedět...)

LS napsal:
Zdravím s dotazem:

V čem je problém ???

Problém bude pravdepodobne v pripojení na internet. Súbor sa sťahuje FTP protokolom a pokial si pripojený cez PROXY server, ktorý FTP blokuje sa obajví táto chybová hláška. Kontrolná otázka: Idú ti sťahovať aktualizácie šemorovej trate ? Tie sú umiestnené na tomto istom servri.

Marian Simo napsal:
LS napsal:
Zdravím s dotazem:

V čem je problém ???

Problém bude pravdepodobne v pripojení na internet. Súbor sa sťahuje FTP protokolom a pokial si pripojený cez PROXY server, ktorý FTP blokuje sa obajví táto chybová hláška. Kontrolná otázka: Idú ti sťahovať aktualizácie šemorovej trate ? Tie sú umiestnené na tomto istom servri.

Právě proto - aktualizace B-P sathuji bez problémů.....

LS napsal:
Marian Simo napsal:
LS napsal:
Zdravím s dotazem:

V čem je problém ???

Urobil som to ináč: http://www.vlaky.net/online/diskusia/tema.asp?lang=1&id=816 tu sú podrobnosti. :)

Naposled editoval moderátor:

Marian Simo napsal:
LS napsal:
Marian Simo napsal:
LS napsal:
Zdravím s dotazem:

V čem je problém ???

Urobil som to ináč: http://www.vlaky.net/online/diskusia/tema.asp?lang=1&id=816 tu sú podrobnosti. :)

No to je jiný kafe !!
Už stahuji a díky !!

zsr150

Zdravím. Mám problém z tratí Zsr 150. Před dvěma dny jsem si ji stáhl, nainstaloval.... všechno bylo v pohodě. Pak jsem si ji spustil ze Zvolena. Vyjel se soupravou směrema na Šurany a byl tu problém. Při přejíždění prvního mostu se mi celá souprava rozpojila. I když jsem to projížděl asi 5 km/h, tak se to stalo taky. Dalším problémem je zobrazování stromků a kkeřů. V úseku Šurany-Levice se mi zobrazují tak nějak divně. Je to jakoby v takovým čtverci, a zprůhledňuje to třeba i část budov a podobný věci.... A ještě jeden problém. Když chci trať opustit, to znamená Esc-konec úkolu, tak se mi nikdy nevypne řádně, ale vždycky chce něco posílat Billovi. Jinak je trať výborná, no až na zmíněný detaily......

Tu je niekde chyba ... ale asi nie v trati :) . Problém s rozpájaním súpravy a problém so špatným alfakanálom je záležitosťou spravidla chýb v TRAINSETe najmä .sms súborov (a to aj keď blbnú stromy ...). Po načítaní jazdy stlač ALT+TAB a pozri sa, či tam nie je nejaká chybová hláška.

LS napsal:
Marian Simo napsal:
LS napsal:
Marian Simo napsal:
LS napsal:
Zdravím s dotazem:

V čem je problém ???

No to je jiný kafe !!
Už stahuji a díky !!

No a je po radosti..
Po stažení tratě, zkopírování trati do adresáře ROUTES se při spuštění úkolu objeví hláška "Inicializace terénu selhala". Překopíroval jsem původní GLOBAL tím staženým, ale nepomohlo...Co jsem udělal špatně ?

Zkus jednu jednoduchou věc: zapni MSTS, jdi do Nastavení, potom poslední záložka Pokročilá nastavení nebo tak nějak a mrkni se, jestli máš zaškrtnutou položku Textura oblohy, jestli ne, tak zaškrtni a zkus to znova. Takhle jsem se s tím mořil u dvou tratí asi týden a pak jsem přišel na to, že to způsobuje tahle drobnost. Lord.

Lord napsal:
Zkus jednu jednoduchou věc: zapni MSTS, jdi do Nastavení, potom poslední záložka Pokročilá nastavení nebo tak nějak a mrkni se, jestli máš zaškrtnutou položku Textura oblohy, jestli ne, tak zaškrtni a zkus to znova. Takhle jsem se s tím mořil u dvou tratí asi týden a pak jsem přišel na to, že to způsobuje tahle drobnost. Lord.

Lorde díky !!!
To by mne nenapadlo, ale byl to právě tento důvod....

Mám problém - trať stiahnem v poriadku, aj keď inštalácia mohla byť aj jednodušia.Tzn.že v Routes mám v trate - BP a Zsr150.Po nabehnutí MSTS príde načítanie do polovice a chce písať Billovi.Takže som stiahol Global a pred koncom nemôže rozbaliť nejakú textúru.Vtedy mal archív 65 MB.Stiahol som to druhýkrát, teraz pre zmenu mal iba 63 MB a opäť pri konci nemohol rozbaliť nejakú textúru.Takže aby som odblokoval MSTS a dostal sa aspoň k BP musel som Zsr150 vykopnúť.Chcem sa ešte opýtať či má niekto túto trať nainštalovanú tak ako ja - iba BP+Zsr150 alebo tam má aj originál trate MSTS+Zsr150?Ešte by som chcel podotknúť že systém inštalácie je dosť pracný, neskúsený užívateľ by sa asi zbláznil.Aj keď som ručne vyhľadal cestu do MSTS tak mi Global hodil do pôvodného Globalu a tak som musel ručne všetko rozkopírovavať.Nezávidenia hodná práca.Nechcem aby to vyznelo ako urážka ale keď to porovnám s instalom p.Šemoru (kde automaticky vyhľadá cestu a iné veci) je to dosť priemerné.A grafickú stránku setupu radšej vynechám...Takže prosím poradte mi a tiež by som bol rád keby mi niekto tlmočil svoje dojmy ohľadne nainštalovaných tratí.Dík.

Daj odtial prec BP a potom to skus ... ked zas budes chcet hrat BP tak daj prec ZSR150 ... etot vsjo ...

JOHNZ napsal:
Daj odtial prec BP a potom to skus ... ked zas budes chcet hrat BP tak daj prec ZSR150 ... etot vsjo ...

Druhý prípad mi práve odblokoval celý MSTS a samozrejme že som skúšal dať BP preč ale nechcelo to naskočiť.Ale aj tak dík.

Taky jsem měl problémy s instalací a nakonec po nainstalování GLOBAL mám v jedné instalaci BP i ZSR 150 a bezproblémů fungují.Používám v ní x-tracks v.3.12.Měl jsem tam kdysi i jiné tratě takže mi tam x-tracks zůstaly.Je pravda,že instalace je horší než Zbyňkova,ale já od jisté doby instaluji jinam a pak překopíruju do adresáře MSTS.
Doufám,že se ti povede trať rozběhnout a věřím,že k ní brzy vytvoříš nějakou super aktivitu,jako je tvým dobrým zvykem :lol:

Taky mám BP a stahuju trať 150. Jak to tady čtu, tak se začínám bát, že to nebude fungovat dohromady. Jinak se na ní těším!

Karel napsal:
Taky mám BP a stahuju trať 150. Jak to tady čtu, tak se začínám bát, že to nebude fungovat dohromady. Jinak se na ní těším!
Karle, pokiaľ máš BP a aj iné trate a jazdíš s nimi, tak sa ničoho nemusíš báť ... ja mám obe a problém nie je žiadny ... problémy sú len vtedy, keď nemáš v poriadku MSTS alebo celý comp ... ale global si pre istotu ( či pre strýčka Příhodu ) zálohuj

Back
Nahoře