K
Karel
Host
Karle, pokiaľ máš BP a aj iné trate a .....[/quote]
Díky!
Díky!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tax napsal:Karle, pokiaľ máš BP a aj iné trate a jazdíš s nimi, tak sa ničoho nemusíš báť ... ja mám obe a problém nie je žiadny ... problémy sú len vtedy, keď nemáš v poriadku MSTS alebo celý comp ... ale global si pre istotu ( či pre strýčka Příhodu ) zálohujKarel napsal:Taky mám BP a stahuju trať 150. Jak to tady čtu, tak se začínám bát, že to nebude fungovat dohromady. Jinak se na ní těším!
Tax napsal:Mám aj iné, vlastne asi všetky naše, a zopár rakúskych, nemeckých, poľských, talianských a dve moje ( zatiaľ nehotové )
JOHNZ napsal:Daj odtial prec BP a potom to skus ... ked zas budes chcet hrat BP tak daj prec ZSR150 ... etot vsjo ...
Mirec napsal:Tax napsal:Mám aj iné, vlastne asi všetky naše, a zopár rakúskych, nemeckých, poľských, talianských a dve moje ( zatiaľ nehotové )
Ešte jedna otázočka: Defaultné trate z originál MSTS máš nainštalované tiež alebo si ich vymazal, prípadne si ich nenainštaloval vôbec?Chcem sa ešte opýtať či pri rozbalovaní Globalu k 150-ke vám na konci vyhodilo že nemôže rozbaliť ace súbor.Ja som to dvakrát stiahol a vždu sa mu nepodarilo rozbaliť rôzne ace súbory.Dík.
Já mam to samé a taky mi to funguje.Jen nevím až vydá Zbyněk Šemora aktualizaci s novým Globálem jak to potom bude jezdit? :?:Lord napsal:Taky si přihodím: já mám v instalaci tratě BP, ŽSR 150, 180 Plzeň - Furt a Vysočinu, používám Global z BP, do kterého jsem přiinstaloval Xtracks 3.12 a funguje vše dohromady, nic nepadá ani při vypínání, default hnusy jsem vymazal už na začátku. Global ŽSR 150 vůbec nepotřebuji. Lord.
JOHNZ napsal:Mirec: a čo takto si pred každým zapnutím MsTS vymeniť tie GLOBALy ... to je až taký problém?
Bob napsal:Tak jsem narazil na problém. Chtěl jsem si trať projet a nerad jezdím jen tak. Takže jsem si udělal aktivitku R 811, jen vlak hráče, žádný Traffic, jízdní řád ručně editovaný dle skutečných časů JŘ, souprava 263+8xB(pro zjednodušení -jen aby byla zátěž - všechny vozy stejné, spřáhla upravena dle p.Frinty, jízdní odpory dle J.Realmuta....). Vše v pohodě, jízdní doby jsou relativně volné, do stanic se dá dojet s náskokem 1-3 minuty, což by se v plnohodnotné aktivitě dalo vyřešit nějakým tím křižováním, jízdou odbočkou apod.
Po Žiar nad Hronom jsem jel vcelku bez problémů, i když jsem občas spadl do Woken, jakoby nestíhala zvukovka, asi to bude chtít SB a ne integrovanou. Díky pravidelnému Save to šlo jet dál. Ovšem cca 1km za výše zmiňovaným Žiarom je most přes řeku a tam jsem skončil. Poprvní jsem ho projel traťovou 70 a na konci mostu skok a vykolejení. Takže zpět na nejbližší Save a znovu. Další pokus proběhl rychlostí 5km/hod, tentokrát poškozené spřáhlo. Při 25 mě to protáhlo skrz textury vozů až doprostřed soupravy a pak opět hláška vykolejení. Tady má trpělivost došla. K tomu jen technická: Sólo stroj kritické místo projede.
Má někdo podobnou zkušenost nebo jste všichni projížděli jen s výchozí sólo 240? Díky za reakce.
Bob napsal:Tak jsem narazil na problém. Chtěl jsem si trať projet a nerad jezdím jen tak. Takže jsem si udělal aktivitku R 811, jen vlak hráče, žádný Traffic, jízdní řád ručně editovaný dle skutečných časů JŘ, souprava 263+8xB(pro zjednodušení -jen aby byla zátěž - všechny vozy stejné, spřáhla upravena dle p.Frinty, jízdní odpory dle J.Realmuta....). Vše v pohodě, jízdní doby jsou relativně volné, do stanic se dá dojet s náskokem 1-3 minuty, což by se v plnohodnotné aktivitě dalo vyřešit nějakým tím křižováním, jízdou odbočkou apod.
Po Žiar nad Hronom jsem jel vcelku bez problémů, i když jsem občas spadl do Woken, jakoby nestíhala zvukovka, asi to bude chtít SB a ne integrovanou. Díky pravidelnému Save to šlo jet dál. Ovšem cca 1km za výše zmiňovaným Žiarom je most přes řeku a tam jsem skončil. Poprvní jsem ho projel traťovou 70 a na konci mostu skok a vykolejení. Takže zpět na nejbližší Save a znovu. Další pokus proběhl rychlostí 5km/hod, tentokrát poškozené spřáhlo. Při 25 mě to protáhlo skrz textury vozů až doprostřed soupravy a pak opět hláška vykolejení. Tady má trpělivost došla. K tomu jen technická: Sólo stroj kritické místo projede.
Má někdo podobnou zkušenost nebo jste všichni projížděli jen s výchozí sólo 240? Díky za reakce.
duuso napsal:MIREC:Nedá mi spýtať sa Ťa jednu vec: Ako "vybrúsený" tvorca aktivít neplánuješ nejaké zaujímavé aktivity vytvoriť aj na ŽSR 150? Ak ma oči neklamú tak Jene s traťou distribuje aj GVD 2005.