Train Simulator Editors & Tools

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna dc75
  • Datum začátku Datum začátku
Skús si prekontrolovať activity a consisty poprípade trainset...Inak neviem čím by to mohlo byť.
To,že MSTS urobí niečo zo dňa na deň som si už zvykol. Je náladový...:twisted:

Myslím že něco takového se děje když se spouští editory a část MSTS je přesunuta TrainStorem a nevrácena zpět. Aspoň mě se tak dělo :o)

Díky za rady. Vidím to jak psal Dominik na reinstal. Aspoň pro příště vím co teda dělat s tímto problémem.:)

Ta hláška, co se Ti objevila, je standardní hláška při pádu MSTS. Než se pustíš do reinstalu, v klidu se vydýchej, zavzpomínej, co jsi v simulátoru nebo AE dělal ten den předtím. Věř, že pokud nemáš problémy s PC, většinou si uvědomíš, že jsi něco někam odsunul, nevrátil zpět, něco do hry špatně nainstaloval atd. ... I když to většina uživatelů nerada slyší, i když je MSTS dost svéhlavé, 99% problémů vzniká mezi klávesnicí a židlí ...

Pokud padá AE při startu, viděl bych to na nekorespondující Global, chybu trati nebo chybu Trainsetu. Nepoužíváš Trainstore? Pokud ano, před užitím AE musíš použít funkci Vše zpět do MSTS.

V každém případě sem napiš více info, co jsi před vznikem chyby dělal, protože podle obecné chybové hlášky Ti nikdo rozumně poradit nemůže.

Trainstore používám a vždy, když dohraju aktivitu tak vrátím vše zpět do MSTS. Mám danou trať 321 a global je ten správný.
Den předtím jsem s MSTS dělal toto: v AE jsem tvořil aktivitu, pak jsem přes trainstore spustil tuto aktivitu abych si ji mohl projet. Po projetí jsem přes trainstore vrátil vše zpět a chtěl jsem tu aktivitu ještě poupravit a když jsem klikl na AE tak už mě vyskočila tato hláška.
Ale vypozoroval jsem, že když projedu aktivitu a nedám vrátit vše zpět a otevřu AE tak vše běží jak má, ale pouze s vozidly co byly použity v aktivitě.

Tak to už je více informací ... pokud jsi dělal a zjistil to, co píšeš, vypadá to na nějakou chybu, která se Ti odehrála v Trainsetu. Takže bych v Trainstore dal Vše zpět a v CB udělal hloubkový test vozidel a consistů ... Reinstal bych nechal až jako nejzažší řešení, protože jak jsi sám zjistil, v AE chyba nebude, spíš by to bylo na reinstal Trainsetu ...

Takže problém je vyřešen. Neplechu mi dělala cd_362 161. Po vyhození z trainsetu vše běží jak má.;) Díky za rady.
Folcek

MSTS editor trate v XP

Ahojte..hladal som ale nenasiel som odpoved moju co sa tyka editor tools.. Chcem sa spytat, ci sa da nejako upravit aby sa spustal aj vo vecsom okne, cital som dakde ze sa editor spusta pri 1024x768 ci tak nejakom rozliseni ...na mojom 22" monitore je to nejake male...Diky

Back
Nahoře